avatar uživatele

GaiaM

off
JménoMíša
Věk33 let (Střelec)
BydlištěStorybrooke
Twitter@Lolle2311
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/Lolle2311
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Momentálně sleduji:


Těsím se na:





Jsem blázen a despota. Jsem svá, mám temperament a velkou slovní zásobu. Jsem oblíbená a stejně tak nenáviděná. Nerada se hádám, nerada někoho přesvědčuji o své pravdě. Jsem obyčejná a přesto velmi zvláštní. Vybočuji a vyčnívám i když se snažím splynout s davem. Mám svůj svět, svůj styl myšlení. Potřebuji k životu knihy, muziku a seriály. A nesnáším stereotyp. Co dodat? Jsem malé, příjemné zvířátko, které nekouše, tak se nebojte a v případě zájmu pište ;) Jo a říkají mi Kuře =)



___________________________________________________________________________

Vzdávám se. Boj s větrnými mlýny.
Jen kapičku štěstí.. až do středu země,
se stříbrným Volvem a Bilbem po boku.
Tam kde Gaia získá pana Darcyho.
Když WaldíkPilotem hledají Malého prince.

Midnight lady..

Přesně! =8>-()<

___________________________________________________________________________

Seriály hodnotím podle toho, jak se mi líbily, když jsem se na ně dívala! Nebudu dávat nějakému seriálu zbytečně málo procent, jen protože dnes už bych si ho nezapnula, když tenkrát jsem ho hltala a denně čekala na nový díl! Nepřijde mi to fér! Takže si třeba remcejte, že dávám vysoká hodnocení, mě nezměníte ;)
___________________________________________________________________________



Co nesnáším: ... svoji nevymáchanou pusu, která někdy moc mluví. Svoji mysl, která moc přemýšlí. Svoje chování, které nevhodně jedná. A lásku, která z lidí dělá hlupáky.

Co miluji: ... klid, svoji postel, dobré knihy, muziku, tanec, pohodu, žlutý růže, procházky, noční oblohu, odlišnost, výjimečnost, filozofii, psychologii, dlouhé debaty, inteligentní lidi, klávesy, zvuk kytary...