29. 10. 2012

Pozor! Počasí ovlivnilo vysílání!

Pozor! Počasí ovlivnilo vysílání!

AKTUALIZOVÁNO: ABC z dnešního programu vyřadí Private Practice. Happy Endings, Don't Trust the Bitch in Apartment 23 a Dancing with the Stars se vysílat bude.

NBC plánuje dopředu. Stanice oznámila, že se v úterý nebudou vysílat nové epizody Go On ani The New Normal.

Máte ve svém kalendáři nějaký z pondělních seriálů? Pak si možná budete muset týden počkat. Ozvaly se totiž přírodní živly a některé stanice na ně reagují.

Všichni jsme jistě zaregistrovali zprávy o hurikánu Sandy, který se nebezpečně blíží k východnímu pobřeží USA. Manhattan se evakuuje, řeka East River se začíná vylévat z břehů.

Stanice CBS a CW na tyto zprávy reagují. Obě oznámily, že premiéry nových epizod, které byly dnes v plánu, odsunují na příští týden.

CBS dnes mělo původně vysílat nové díly Hawaii Five-0, How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku), Mike and Molly, Partners a 2 Broke Girls.

Stanice CW pak měla v plánu 90210 a Gossip Girl (Super drbna).

Ani jeden z těchto seriálů dnes tedy nepoběží, na obrazovkách se objeví opakování minulých epizod. Tvůrce H50 Peter Lenkov na svém twitteru uvedl: "Halloweenská epizoda byla o týden odložena. Dnes večer ti, kterým jde proud, uvidí prskat Eda Asnera v epizodě 3×02. Těm bez proudu – Bůh vám žehnej.

NBC ani ABC zatím zrušení svých nových epizod neplánují. The VoiceRevolution by se mělo odvysílat podle plánu. Stejně tak živý přenos Dancing with the Stars a Castle (Castle na zabití) jsou stále na programu.

Rozhodnutí ze stanice FOX zatím nepadlo. Tam se má dnes večer vysílat baseball a opáčko X Factoru.

O případných změnách vás samozřejmě budeme informovat.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře27zobraz všech 27 příspěvků
haroska

haroska

Já to jako nemyslela zle:) Jen mě to zajímalo, jak to bude. Představa, že musím dělat v jeden týden...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

comic con :). co se týče cw, tak od té jsem četla vyjádření, že příští týden se odvysílá jeden další...
před 11 roky
MNTB

MNTB

je tak to by se pak mohla zkrátit vánoční pauza, když je to posunutý o týden :D
před 11 roky
Další články k tématu