3. 5. 2013

Nová promovidea nabízí western i kriminálku!

Nová promovidea nabízí western i kriminálku!

Léto je téměř zde. Již od června začnou stanice nahrazovat své sezónní programy okurkou, která zaplní letní týdny v napjatém očekávání vyústění květnových cliffhangerů.

Každý rok se kromě stávajících stálic objeví několik novinek, které bojují o přízeň hrstky diváků, kteří si vybírají televizi před teplými letními večery strávenými venku.

Příkladem letošní novinky je kriminálka stanice TNT s názvem King and Maxwell. Stanice nyní představila první trailer k seriálu, ve kterém bude dominovat Rebecca Romijn.

Druhé video je trošku z jiného soudku. Loni stanice A&E nasadila westernovskou konkurenci k Justified (Strážce pořádku), kriminální drama Longmire. Ukázalo se, že to byl dobrý tah, jelikož seriál zaujal a získal si obnovení pro druhou řadu. Stanice nyní vydala první promo na druhou sérii, která se taktéž bude vysílat v létě.

Do třetice tu máme ještě jednu novinku. Stanice Showtime letos páruje poslední sérii veterána Dextera s novinkou Ray Donovan. Dosud se většina trailerů objevovala jen v mixu obou seriálů, nyní však stanice zpřístupnila veřejnosti oficiální trailer k Rayovi. Vypadá to, že se máme na co těšit.

King and Maxwell

Longmire

Ray Donovan


Líbí se vám promovidea? Na který letní seriál se těšíte vy?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Maarti

Maarti

Možná Ray Donovan :)
před 11 roky
corine

corine

To téma a styl traileru mi trošku připomnělo příjemné vzpomínky na Hunted. Tak doufám, že to nebudou moc...
před 11 roky
pufina

pufina

Také se přidávám k těm, jenž se chystají na Raye Donovana :) Moc pěkná ukázka!
před 11 roky
Další články k tématu