10. 5. 2013

Rušení a obnovování: FOX a CBS 1:1!

Rušení a obnovování: FOX a CBS 1:1!

Člověk by ani neřekl, kolik informací ze seriálového světa se dá během několika hodin nalézt. Jde vidět, že se sezóna blíží ke konci, o parádní novinky totiž není nouze.

Posledních pár bleskovek jsme se věnovali především stanicím NBC a CW. Tentokrát zabrousíme do sousedních vod a odtajníme osudy dvou seriálů. Jak již název napovídá, jeden měl štěstí a dočká se nové série, ten druhý se bohužel navždy rozloučí.

Dobré zprávy přinesla stanice CBS svému veteránovi, kriminálce Criminal Minds (Myšlenky zločince). Stanice konečně uzavřela smlouvy s hlavními představiteli a mohla tak dát seriálu zelenou pro úctyhodnou devátou sérii.

Obnovení není překvapením, do této chvíle tento čin zdržely pouze výše zmíněné smlouvy. Seriál je stálicí stanice a vede si ve svém středečním časovém slotu velmi dobře. Ještě s námi jistě chvíli vydrží.

Dobrou zprávou jistě je, že se v nové řadě vrátí všichni hlavní představitelé včetně Kirsten Vangsness a A. J. Cook. Všichni herci podepsali dvouletou smlouvu.

Rušení postihlo foxovský seriál Touch. Finále druhé řady, které se vysílá již tento pátek, je tak zároveň poslední epizodou celého seriálu.

Zrušení není žádným překvapením, jelikož se oproti loňsku ratingy a sledovanost propadly o desítky procent. Seriál dojel ve vražedné páteční večery; rozhodně nikdo nepočítal s tím, že by měl sebemenší šanci na třetí sérii.


Criminal Minds vs. Touch. Kdo je pro vás vítěz pomyslného duelu? Koukáte na některý z těchto seriálů? Mrzí vás zrušení Touch? Jste rádi za novou řadu Criminal Minds?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
kneznaL

kneznaL

Úžasné. Criminal Minds sleduji už pěkných pár let a opravdu by mi chyběl. Touch moc nelituji, viděla jsem...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Těch informací teda dneska je :) Každopádně za CM jsem moc ráda, nějak jsem si je oblíbila
před 10 roky
Mik

Mik

Tak na konec jsem rad, ze Touch skoncil. Konec byl pekny, to hlavni bylo vyreseno a tech par nevysvetlenych...
před 10 roky
Další články k tématu