15. 7. 2013

The Lying Game končí

The Lying Game končí

Přinášíme špatné zprávy pro fanoušky seriálu The Lying Game. Stanice ABC Family dnes oznámila, že seriál oficiálně ruší. Teen drama s Alexandrou Chando se se třetí sérií již nevrátí.

Herečka dnes zprávu oznámila prostřednictvím svého Twitteru: „Děkuji všem našim úžasným fanouškům, díky vám za dvě báječné série. Bohužel ABC Family se rozhodla, že nás pro třetí řadu nevybere. Tak moc jsme pro vás chtěli dalších deset sérií! Moc díky za vaši podporu. Sledujte dál nás, herce, abyste viděli, kam zamíříme příště!“

Osud seriálu dlouho nebyl jasný. ABC Family volila posledních pár týdnů vyčkávací taktiku; chtěla vědět, jak dobře si povedou letní novinky Twisted a The Fosters, než se rozhodne rušit či obnovovat. Oba zmíněné seriály mají však poměrně značný úspěch, proto se zrušení Lying Game dalo do jisté míry očekávat.

Kromě toho se také čím dál více daří největšímu hitu Pretty Little Liars (Prolhané krásky). Největším překvapením je ovšem Switched at Birth, jehož obliba týden za týdnem roste.

Spolu s The Lying Game ABC Family pozdržela rozhodnutí o obnovení či zrušení také u novinky Bunheads. Taneční drama od tvůrkyně Gilmorek si však ještě chvíli musí počkat, o jeho osudu stanice prozatím mlčí.


The Lying Game je u konce. Mrzí vás zrušení? Nebo jste si také zamilovali letní novinky a přenesli jste se dál?

(Zdroj: THR)

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
GaiaM

GaiaM

Rozhodně to nebyl nejlepší seriál.. ale ten otevřený konec mě fakt štve.. :/
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jak už padlo, nebylo to nic extra, ale pll je už delší dobu hrozná kravina a nahradí to seriálem twisted,...
před 10 roky
ragelly

ragelly

tak jsem dokoukala a přidávám se k těm, které zrušení taky nepotěšilo, byla to skvělá oddychovka,...
před 10 roky
Další články k tématu