5. 8. 2013

Awkward: MTV objednává čtvrtou řadu!

Awkward: MTV objednává čtvrtou řadu!

Primárně hudební stanice MTV se své původní seriálové tvorby nehodlá vzdát. Stanice dnes oznámila, že objednává čtvrtou sérii své úspěšné komedie Awkward (Nešika). Tu doplní noví showrunneři, Chris Alberghini a Mike Chessler.

Oba pánové nahradí na pozici tvůrkyni seriálu, Lauren Iungerich, která Awkward opustila letos v červnu, když seriál skončil produkci třetí řady. Dvojice již dříve pracovala na dramatu 90210 a na sitcomu Reba (Deník zasloužilé matky).

Již v červenci se k obnovení schylovalo: „Zatím nemůžu říct, o koho jde, brzy ale uzavřu smlouvu s novým showrunnerem. Až se tak stane, budeme moct oficiálně oznámit novou sérii,“ řekla v rozhovoru Susanne Daniels, programové ředitelka stanice.

Awkward se za poslední tři roky stal kvalitním reprezentantem originální seriálové tvorby stanice. V současnosti jde o nejdéle běžící skriptovou komedii společnosti Viacom, která MTV vlastní. Třetí řada se v dubnu vrátila se 2,1 miliony diváky, bez ztráty od finále druhé série v srpnu 2012.

Druhá půlka třetí řady se v programu objeví v říjnu. Čtverka pak přijde na řadu v létě 2014. Prozatím není jasné, kolik bude mít epizod.


Sledujete Awkward? Jste rádi, že se seriál vrátí se čtvrtou řadou?

(Zdroj: THR)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Sweet cherry

Sweet cherry

Tak to mám radost :)
před 10 roky
Em.

Em.

Třetí série mi zatím přišla slabší snad se vyzdvihne. Každopádně za 4. řadu jsem moc ráda.
před 10 roky
ivulka.mull

ivulka.mull

Super :) už se moc těším :D
před 10 roky
Další články k tématu