28. 9. 2013

Další spin-off? Tentokrát pro Modern Family!

Další spin-off? Tentokrát pro Modern Family!

Ještě než začnete točit panenky, musíme říct, že zatím nejde o jistou věc. Ovšem jisté je, že ABC rozhodně prozkoumává tuto možnost.

Modern Family (Taková moderní rodinka) se čerstvě raduje ze čtvrtého Emmy vítězství v kategorii Nejlepší komedie. V pátek se producenti sešli, aby probrali, jak by potenciální spin-off měl vypadat.

Jednání jsou opravdu ještě v plenkách. Pokud by se tvůrci se stanicí dohodli, scénáře by se ujal tvůrce MF Steve Levitan a výkonný producent seriálu, Paul Corrigan. Druhý tvůrce, Chris Lloyd, by pak s největší pravděpodobností zůstal u Modern a soustředil se na tohoto tahouna, který tento týden otevřel pátou sérii s „legendární“ žádostí o ruku.

Jednou z probíraných možností spin-offu bylo například zaměřit ho na přehnaně sebevědomého makléře Gila Thorpea (Rob Riggle), který byl ve dvou dílech čtvrté řady pořádným trnem v Philově oku a který dorážel na Claire.

Každopádně spin-off MF by rozhodně dával smysl. Loňská studie ukázala, že seriál je pro 20th TV a ABC přínosem v hodnotě jedné miliardy dolarů. Modern Family by se tak přidal k rychle rostoucímu počtu seriálů s vlastním spin-offem. Stanice se totiž snaží rozšířit svůj dosah s vystavěnou diváckou základnou a snížit finanční rizika, která se pojí se zapojením novinek do programu.

Jen pro rekapitulaci: Letos se na obrazovkách objeví spin-offy Once Upon a Time in Wonderland, The Originals, Ravenswood a Chicago PD. Kromě toho AMC vyvíjí spin-off k Breaking Bad (Perníkový táta) a The Walking Dead (Živí mrtví). CBS také letos vyvíjí další spin-off svého hitu NCIS (Námořní vyšetřovací služba) (loňský pokus NCIS: Red neprošel do seriálové fáze). CWčko pak vážně přemýšlí o spin-offech k Supernatural (Lovci duchů) a Arrow.


K této zprávě se váže jen jedna otázka: Jak dlouho bude trvat, než CBS oznámí spin-off k TBBT?

(Zdroj: THR)

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Napríklad ja :D A tých spin-offov je už fakt moc... Ale už sa aj prestávam čudovať, koľko ich je :)
před 10 roky
allyska

allyska

spin off nespin off, je mi to jedno, když to bude vtipný a bude to mít sympatický herce, mrknu na to bez...
před 10 roky
MájaS

MájaS

Taky si to nějak neumim představit, ale to neznamená, že to nemůže být dobrý, když se povede scénář...
před 10 roky
Další články k tématu