Diskuze k článku Rozhovor s Molly C. Quinn (Alexis Castle)
avatar uživatele
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
3. 11. 2013 / 20:55:45 (před 10 roky)
off

Musím říct, že mi v Castleovi trochu chybí ty narážky mezi Castlem a Beckettovou, ale takový je asi osud všech seriálů. Pro srovnání třeba Bones či HIMYM. Postupně se všichni berou, všichni se mění a první série se tak stávají klasikou, ke kterým se stále více a více lidí vrací.

U Castlea ale nutno dodat vtip, sarkasmus a ironie Richardovi vlastní zůstává i nadále. Uvidíme, kam se seriál vyvine a jak nakonec dopadnou vzájemné vztahy Richard-Kate a Richard-Alexis. Moc se těším a sledovat rozhodně neustanu. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
avatar uživatele
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 11. 2013 / 21:26:28 (před 10 roky)
off

Všechno se mění, castle měl s dcerou opravdu blízký vztah a holt se zamiloval, ona začla chodit na vysokou a to je taky něco jiného než střední a bydlet doma, věřim, že to mezi sebou nějak vyřeší a nebude z toho nějaké velké drama, seriál mě ještě nezklamal, tak doufám, že s tím nezačne, btw co jsem tak četla, lidi nesnášej pie, ale přitom je to jen takovej ťuňťa a jestli alexis činí šťastnou, ať tam klidně nadále je
jinak musim říct, že si 6. řadu s chutí užívám, stále kvalitní podívaná :)

avatar uživatele
bohuli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 11. 2013 / 14:14:19 (před 10 roky)
off

Myslím, že Bones to odnesly nevíc. Kde je to napětí mezi hlavními hrdiny? Místo toho přebalují a krmí. Děsím se toho, kam se může vydat Castle :) Zatím si Rick zachovává humor, doufám, že ho neztratí. Alexis mám moc ráda a jsem z vývoje děje trošku zmatená, zatím mezi nimi žádné tak hluboké rozepře nebyli. Pí je takovej roztomilej hipík, ale dlouho jsem si tak nějak myslela, že je to spíš Alexisin kamarád....jako pár mi k sobě opravdu nepasují. Ani vzhledově, ani ničím jiným. Ale na to mají v seriálu moc málo prostoru, aby člověk posoudil. Typově by mi spíš seděl jako partner nějaký chytrý studentík...nicméně ty ovocné věci co tvoří vypadají chutně!

Bohuli