3. 11. 2013

Rozhovor s Molly C. Quinn (Alexis Castle)

Rozhovor s Molly C. Quinn (Alexis Castle)

Článek obsahuje spoilery k následujícím epizodám, pokud se nechcete připravit o překvapení, tak raději dál nečtěte.

Alexis (Molly C. Quinn) to teď nemá se svým otcem vůbec lehké. O to víc jí bude v pondělní epizodě Castla na zabití nepříjemné, když bude muset, navzdory jejich neshodám, požádat otce a jeho kamarády od policie o pomoc, aby společně dokázali nevinu muže, který byl odsouzen k trestu smrti. A jaký to má háček? Mají na to pouhých 72 hodin.

Co nám můžeš prozradit o tom, jak to teď mezi Alexis a Castlem (Nathan Fillion) bude, když se v minulé epizodě pohádali kvůli tomu, že ji Castle nezahrnuje do svého života?

Nebudou to mít snadné. Ale dá se to napravit. Před úsvitem je vždy největší tma. V to pevně doufám. Nechtěla bych, aby se odcizili. To si vlastně ani nedokážu představit.

To dává smysl. Už od prvního dílu si byli hodně blízcí, takže nějaké zásadní a trvalé změny by se daly stěží pochopit.

Ano, to souhlasím.

Jak se tohle napětí promítne, když ho Alexis v pondělní epizodě „Like Father, Like Daughter“ poprosí o pomoc?

Alexis je tak trochu na holičkách, pevně věří tomu, že odsouzený je nevinný a má jen 72 hodin na to, aby to dokázala, a navíc nemá s ničím podobným žádné zkušenosti. Dělá vše, co je v jejích silách, bohužel to ale nestačí. Tak si řekne, že musí povolat ostatní. Musí zavolat Beckettové (Stana Katic), Lanie (Tamala Jones), Espositovi (Jon Huertas), Ryanovi (Seamus Dever) a tátovi. Úplně všem. Je vytrvalá a to se mi na ní opravdu líbí. Život toho kluka má teď ve svých rukou.

Uvidíme nějaké flashbacky s Alexis a odsouzeným předtím, než do toho přivede i ostatní? Nebo se o jejich prvním setkání atp. dozvíme až z dialogu?

Nějaké flashbacky tam jsou, ale Alexis se s tímto klukem seznámila teprve nedávno, chodili spolu na hodiny Trestní spravedlnosti, tak se právě dostala k programu, který se zabývá přezkoumáním neviny odsouzených. Jeho snoubenka napsala Alexis tuny dopisů a právě ona, která stála celou dobu po jeho boku, Alexis přesvědčí, aby se na to podívala.

V minulosti jsme Alexis viděli pracovat s Lanie a teď si zažije tohle, myslíš si, že by se v budoucnu chtěla ubírat tímto směrem při volbě kariéry?

Ano. A dívá se na to ze všech úhlů pohledu – nejdřív chce vyzkoušet všechno, než u něčeho zůstane. V tomhle ohledu na to jde chytře.

To dává smysl, ještě má čas, aby si promyslela, jak se svým životem naloží.

Ano, a navíc na to má mozek.

A vypadá to, že si Alexis není tak jistá vztahem Castla s Beckettovou. Podle toho, co jste točili, bude se to nějak víc řešit nebo jste to zatím odložili?

Jenom aby nedošlo k nedorozumění, Alexis má Beckettovou opravdu ráda. Má ji za úžasného člověka. Nemá s ní žádný problém. V hloubi duše je nadšená, že si její táta vybral takovou ženu – je chytrá, schopná a má skvělou kariéru. Teď je akorát naštvaná na Castla, protože ji do toho nezahrnul. Cítí se odstrčená, což je pro ni nefér, protože ona tohle tátovi nikdy neudělala. Takže tu zlobu bohužel namíří trošku i na Beckettovou, což Alexis nedělá často a když už ano, tak toho opravdu lituje. Protože její problémy nemají s Beckettovou nic společného. A ještě bych ráda zmínila, že tohle zůstane otevřené, ale myslím si, že ve vztahu Alexis a Beckettové dojde ke zlepšení.

Doufáš, že spolu budou mít více scén, když má teď každá v životě Castla své příslušné místo?

Nemůžu prozradit, kolik spolu mají scén, ale myslím si, že dveře mají otevřené, aby se více sblížily. Protože je to samozřejmě důležité. Každý by chtěl poznat ženu, se kterou se chce jeho otec oženit.

A teď něco z Alexisina milostného života, jak jim to s Piem (Myko Olivierklape?

Je do něj blázen! Úplně ho miluje. Tohle ale samozřejmě tátovi říkat nebude, protože mu to teď vrací a nebude se mu s ničím svěřovat. Abych pravdu řekla, je to od ní trochu dětinské, ale připadá si, že nemá na vybranou. Když se jí nebude svěřovat on, nebude se mu svěřovat ani ona, dokud se oba nevzpamatují a konečně to neproberou.

Uvidíme více scén z jejich života jako dospělých, když teď bydlí spolu?

Na to se musíte zeptat našeho tvůrce (Andrew Marlowe), ale já si myslím, že si svůj vztah prostě užívají. Nemyslím si, že by navštěvovali nějaké galavečery a akce na úrovni. Jednoduše si budou užívat život, aby z něj měli to nejlepší.

Uvidíme, jak si spolu užívají? Nebo spíš bude Alexis jejich dobrodružství vyprávět rodině, až je uvidí?

Doufám, že je budeme moct vidět. Já můžu být ráda, když dostanu scénář den před natáčením. Slyšela jsem nějaké fámy, že se Pi ještě objeví a budeme je tak moct vidět více spolu, ale ani já to nevím jistě. Ale společně s ostatními doufám, že to budeme moci vidět, ne jen o tom slyšet.

Co nám můžeš prozradit o epizodě, kterou jste právě dotočili?

Je krásná. Každého potěší. Povím vám, že jsem byla nadšená z mého malého kolegy pro tuto epizodu.

Čistě teoreticky, víme, že se Castle s Beckettovou budou v této epizodě starat o miminko, bude do toho nějak zapadat i Alexis?

Přesně toho jsem měla na mysli! Božínku, to bylo tak roztomilé miminko. Jsem tak ráda, že se toho mohla zúčastnit i Alexis.

Má Alexis ráda děti?

Samozřejmě! Alexis je naprosto milující a obětavá. Hlídání by nemohla odmítnout.

Můžeš nám prozradit ještě něco z toho, co nás čeká?

Každý scénář je lepší a lepší než ten předchozí. Tuhle sérii jsem z našich příběhů nadšená snad nejvíc a upřímně se nemůžu dočkat, jak se lidem bude líbit tahle epizoda, která je teď čeká. Protože reakce fanoušků hraje důležitou roli v tom, jak moc prostoru bude Alexis v seriálu mít. Takže se budu modlit, že se jim Alexisina dějová linka bude líbit.


Myslíte si, že se teď Alexis chová dětinsky nebo je v právu? Co říkáte na jejího nového přítele a jak se těšíte na následující epizody?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
HonZajs000

HonZajs000

Musím říct, že mi v Castleovi trochu chybí ty narážky mezi Castlem a Beckettovou, ale takový je asi...
před 10 roky
allyska

allyska

Všechno se mění, castle měl s dcerou opravdu blízký vztah a holt se zamiloval, ona začla chodit na...
před 10 roky
bohuli

bohuli

Myslím, že Bones to odnesly nevíc. Kde je to napětí mezi hlavními hrdiny? Místo toho přebalují a krmí. Děsím...
před 10 roky
Další články k tématu