6. 11. 2013

American Horror Story bude strašit počtvrté!

American Horror Story bude strašit počtvrté!

Stanice FX před pár minutami oznámila, že oficiálně dává zelenou čtvrté sérii svého strašidelného hitu American Horror Story. Seriál se vrátí v roce 2014 s třinácti novými epizodami.

Právě běžící třetí řada s podtitulem Coven bude finišovat na konci ledna 2014 a čtvrtá sezóna pak bude premiérovat tradičně na podzim.

Hlavní herečka seriálu, Jesicca Lange, se již dříve vyjádřila o tom, že čtvrtá série bude její poslední. Neoficiálně tedy potvrdila, že se v seriálu objeví. Prozatím není známé žádné jiné jméno, ať už ze současných, minulých či zcela nových herců, kteří herecké osazenstvo doplní. Podle tradice z minulých let se však dá předpokládat, že tvůrci opět udělají výběr stávajících a nových tváří.

Prozatím se ani neví, čeho se bude týkat čtvrtá zápletka. Ryan Murphy však řekl, že dost možná k tomuto tématu zanechá nápovědu v poslední epizodě letošní sezóny.


Sledujete American Horror Story? Jak se vám líbí třetí řada? Která je podle vás nejlepší? A na jaké téma by nová série měla být?

(Zdroj: TV Line)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Lucius

Lucius

No výborně, už teď se těším s čím přijdou příště :)
před 10 roky
Mania Dardeville

Mania Dardeville

Super! Poslední dobou samé dobré zprávy ;)
před 10 roky
Kikušák

Kikušák

Super! :) by ma fakt zaujímalo čo Murphy vymyslí pre 4. sériu :D
před 10 roky
Další články k tématu