22. 11. 2013

Tales from the Darkside: Pojďme se bát na CW

Tales from the Darkside: Pojďme se bát na CW

Fanoušci antologií hrůzy, držte se. Přinášíme vám velké novinky. Televizní stanice CW se rozhodla vytvořit reboot hororového seriálu Tales from the Darkside od George A. Romera. Můžeme se tak těšit na nové příběhy hrůzy.

Scénář píše Joe Hill, který je uznávaným hororovým spisovatelem (napsal novelu NOS4A2) a synem známého a úspěšného Stephena Kinga. Mezi výkonné producenty se zařadí Alex Kurtzman a Roberto Orci. Jejich práci můžeme vidět ve filmu Star Trek a v letošní novince Sleepy Hollow.

To je zatím vše, co v této rané fázi víme, s výjimkou toho, že v seriálu pravděpodobně bude spousta směšně dokonalých mladých postav, které budou ohroženy nadpřirozenými silami. To však není překvapením vzhledem k tomu, že na projektu dělá CW. Oficiální prohlášení je takové, že se jedná o „přerod hrůzy / fantazie / thriller antologického sériálu“.

Tales from the Darkside měl premiéru v roce 1984. Vysílaly se 4 řady, po kterých následoval celovečerní film Tales from the Darkside: The Movie. Projekt zaštiťuje studio CBS. Reboot byl v počátečních fázích posuzován jako snaha zrestartovat seriál Twilight Zone.


Tak co myslíte bude mít seriál úspěch? Dokáže CW vytvořit hrůzu nahánějící atmosféru?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Metrix

Metrix

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
misshule

misshule

Wow, mladý Hill, tak to se vážně těším, protože jeho knížky jsou zatím schopny směle konkurovat práci jeho...
před 10 roky
Katschaba

Katschaba

Hm, tak hororový seriál jsem pro. Jen si nějak nejsem jistá tím obsazením, jestli to budou převážně jen...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

na cw? fakt? ale tak historický seriál jsem na cw taky hodně podceňovala.
před 10 roky
Další články k tématu