12. 4. 2014

Červený trpaslík je nesmrtelný, 11. sezóna potvrzena!

Červený trpaslík je nesmrtelný, 11. sezóna potvrzena!

To, co si mnozí přáli, ale málokdo to čekal, se stalo skutečností. Na nedávném setkání fanoušků v britském Scarborough bylo totiž oznámeno, že tvůrci začnou v říjnu tohoto roku pracovat na již 11. sérii kultovního britského sitcomu Červený trpaslík (Red Dwarf). Doug Naylor (tvůrce a scénárista) oficiálně podepsal spolupráci a vzhledem ke klasickým termínům bychom se tak nových příběhů Listera, Rimmera, Kocoura a Krytona mohli dočkat někdy na podzim roku 2015.

Děj zcela jistě žádný fanoušek představovat nepotřebuje, připomeneme tedy pouze, že seriál se dostal poprvé na televizní obrazovky již v roce 1988 a zaznamenal neskutečný úspěch. Když pak v roce 1999 příběh skončil, většina fanoušků si byla jista, že posádku Červeného trpaslíka již nikdy neuvidí. Byl to ovšem omyl. Po deseti letech se hlavní hrdinové vrátili v nových třech epizodách nazvaných Back to Earth, které však příliš kvality nepobraly. Když pak byla oznámena produkce kompletní 10. sezóny, mnoho fanoušků bylo skeptických. Výsledek nicméně všem vyrazil dech a již téměř zapomenuté nadšení se vrátilo.

Nyní se tedy můžeme všichni společně těšit na další nové příhody a uvidíme, kam nás a posádku těžařské lodi tvůrci zavedou.


Kdo z vás je nadšený tak moc jako celá naše redakce? Přiznejte se!

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
kacka.irena

kacka.irena

jupííííííííí
před 10 roky
pajinka998

pajinka998

Je to párada... Moc se těšim na novou řadu... :)
před 10 roky
Earenis

Earenis

Super, děsně se těším!!
před 10 roky
Další články k tématu