12. 5. 2024

Týden v obraze: Bridgertonovi, Rebus, Outer Range a další...

Týden v obraze: Bridgertonovi, Rebus, Outer Range  a další...

Týden: 13. května – 19. května

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 13 seriálů. Z toho je 6 novinek (46 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 4 seriály. Nejočekávanější novinkou je – Rebus a úplně bez překvapení nejočekávanějším seriálem je – Bridgerton.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Harry Wild (Acorn TV, 3. série)

Harriet Wild je anglická profesorka angličtiny v důchodu, která se aktivně zapojí do vyšetřování kriminálních případů, které dostal přidělený její syn pracující jako policejní detektiv. Hrdinka si v případech všimne vzorce, jenž vychází ze známých her, a podaří se jí chytit vraha, ačkoliv tím ohrozí vlastní život. Po této události je jí jasné, že si našla nový koníček.

The Gathering (Channel 4, novinka)

Talentovaná atletka Kelly je napadena během oslav na pláži. Ale dopadnou pachatele nebude snadné, protože motiv má celá řádka teenagerů i některých rodičů…

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal (Netflix, novinka)

Online seznamka pro zadané se stane terčem útoku hackerů. Intimní údaje o milionech uživatelů, které se tak dostanou na veřejnost, zničí spoustě lidí manželství i život.

Ghost Adventures (Travel Channel, 27. série)

Tým ve složení Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin vyšetřuje místa, která údajně patří k nejstrašidel­nějším lokacím na Zemi. Jejich cílem je získat důkazy o existenci paranormálních jevů. Trojice na každém místě natáčí rozhovory s očitými svědky a historiky. Získané poznatky poté využívají při konfrontaci s duchy při jejich celonočním vyšetřování v tzv. „lockdownu“. Své nálezy důkladně zkoumají a analyzují je i za pomoci uznávaných odborníků a specialistů z odvětví zabývající se paranormálními jevy.

Samsiki Samchon (Disney+, novinka)

Příběh dvou mužů Parka Doo-chila, známého jako strýc Samsik, a Kima Sana a jejich pýchy, chamtivosti, důvěry i podezřívavosti, prostě jejich bromance během turbulentních šedesátých let.

Watzmann ermittelt (Das Erste, 4. série)

Komisařství vyšetřuje případy v Berchtesgadenu, městysu při hranicích s Rakouskem, které obklopují nádherné Berchtesgaden­ské Alpy.

Bridgerton (Netflix, 3. série)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce.

Maestro (Netflix, 2. série)

Jako hlavní hvězda dorazí na hudební festival, který se koná na malebném ostrově. Nečekaně se tam ale zamiluje a zamotá do spletité sítě vztahů mezi místními lidmi.

Outer Range (Prime Video, 2. série)

Royal Abbott je majitel ranče z Wyomingu, který se zoufale snaží držet letitého způsobu žití, který se v jeho rodině traduje. Hrdina však bude mít co do činění s velkým neznámým, když na svém pozemku odhalí nepochopitelnou záhadu.

The Big Cigar (Apple TV+, novinka)

Seriál sleduje život Hueyho P. Newtona. S pomocí Berta Schneidera, hollywoodského producenta, který stojí za filmem Easy Rider, a několika dalších slavných radikálů uprchl na Kubu, aby se vyhnul stíhání za vraždu.

Rebus (BBC, novinka)

Inspektor John Rebus je tvrdohlavý policista z Edinburghu se sklonem k ohýbání pravidel. Nové zpracování knih o inspektorovi Rebusovi od skotského autora Iana Rankina.

RuPaul's Drag Race: All Stars (Logo TV, 9. série)

Ikona nejen amerického drag businessu rozjíždí odnož původního pořadu RuPaul's Drag Race a pokračuje v hledání té nejlepší mezi „drag queens“. Všichni soutěžící jsou vybráni již z předchozích ukončených řad, aby napravili svou reputaci a získali tak druhou šanci vyhrát titul příští americké Drag Superstar.

The 8 Show (Netflix, novinka)

Osm lidí uvězněných v záhadné osmipatrové budově se zapojí do lákavé, ale nebezpečné hry, během které si postupně vydělávají peníze. Pokud vydrží 100 dní, rozdělí si 44,8 miliardy. Ale vše, co v průběhu nakoupí, jako jídlo či elektřina, stojí 1000× víc než běžně a odečte se od hlavní výhry.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
suzuki051cj

suzuki051cj

The 8 Show vyzerá zaujímavo-vyskúšam... A samozrejme ešte pokračovanie Bridgerton a aj Outer Range
před 3 týdny
Další články k tématu