10. 3. 2024

Týden v obraze: Chirurgové, Apples Never Fall, The Girls on the Bus a další...

Týden v obraze: Chirurgové, Apples Never Fall, The Girls on the Bus a další...

Týden: 11. března 2024 – 17. března 2024

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 30 seriálů. Z toho je 14 novinek (47 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 6 seriály. Nejočekávanější novinkou je – The Girls on the Bus. Bez překvapení bude, že nejpopulárnějším seriálem, který startuje tento týden je Grey's Anatomy.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Carpe DM with Juanpa (Roku, novinka)

Mezinárodní hvězda sociálních médií Juanpa Zurita cestuje do Spojených států, kde se v každé epizodě spojí s jiným partnerem, aby zažil dobrodružství, při kterém mu buší srdce. Ať už se jedná o jízdu na bucking bronco, pokus o dosažení 10G v bojovém letadle, skok na monster trucku, výstup na horu Rainier, zdolání Castleton Tower nebo létání vzduchem jako artista na hrazdě, Juanpa a jeho partnerka musí v každé epizodě překonat nebezpečí a strach při pokusech o fyzicky náročné výkony.

Love Rat (Channel 5, novinka)

Nedávno rozvedená Emma si užívá románek na dovolené na Kypru. Ale když si uvědomí, že ji nápadník obral o veškeré úspory, požádá svého bývalého o pomoc, aby je získala zpátky.

Young Royals (Netflix, 3. série)

Když princ Wilhelm (Edvin Ryding) přijíždí do prestižní internátní školy Hillerska, konečně dostává příležitost poznat své pravé já a zjistit, jaký život vlastně chce. Wilhelm začne snít o budoucnosti plné svobody a bezpodmínečné lásky daleko od královských povinností – když se však nečekaně stane dalším v pořadí na královský trůn, jeho dilema se vystupňuje, protože se musí rozhodnout. Láska nebo povinnost.

Monster High (Nickelodeon, 2. série)

Clawdeen Wolf, Draculaura, Frankie Stein a další hrdinové se snaží přežít střední školu ve strašidelných chodbách Monster High.

Schloss Einstein (KiKA, 27. série)

Schloss Einstein je televizní seriál z produkce německé televize KiKA. Jedná se o dlouhohrající mýdlovou operu, určenou především pro dětské publikum a teenagery. Děj se odehrává na zámku Einstein, na fiktivní internátní škole.

The McBee Dynasty: Real American Cowboys (Peacock, novinka)

Dokumentární seriál přináší pohled do zákulisí rodinné dynastie, která na venkově v Missouri podniká v zemědělství a chovu dobytka.

7 Little Johnstons (TLC, 14. série)

Johnstonovi jsou průměrná sedmičlenná americká rodina, která si plní svůj americký sen. Není to však obyčejná rodina: Všech sedm Johnstonových jsou trpaslíci. Táta Trent a máma Amber mají pět dětí mladších 16 let, všechny trpí trpasličí achondroplazií. Jonah a Elizabeth jsou jejich biologické děti a mají adoptované Annu, Alexe a Emmu.

Never Seen Again (Paramount+, 5. série)

V každé epizodě bude jeden člen nějaké rodiny vyprávět o tom, kdy naposledy viděl své blízké, než se vypařili. Sledujte pohřešované syny, dcery, bratry, sestry, přítele či přítelkyni.

Password (NBC, 2. série)

V každé hře se dva týmy složené z jednoho slavného hráče a jednoho soutěžícího pokoušejí navzájem vyměnit záhadná slova pouze pomocí jednoslovných nápověd, aby vyhráli slušnou peněžní cenu.

SOKO Linz (ORF, 3. série)

Detektivové Johanna Haizingerová a Ben Halberg vyšetřují případy vražd v Linzi a jeho okolí.

Turning Point: The Bomb and the Cold War (Netflix, novinka)

Dokumentární seriál, který pomocí autentických výpovědí a komentářů světových osobností podrobně zkoumá zákulisí studené války i to, jak ovlivnila současný svět.

Bandidos (Netflix, novinka)

Mezinárodní lovci pokladů se snaží o loupež svého života.

Apples Never Fall (Peacock, novinka)

Zvenčí se Delaneyovi jeví jako dokonalá rodina. Stan a Joy právě prodali svou úspěšnou tenisovou akademii a konečně mají volný čas, po kterém tolik toužili. A i když se těší, že budou moci trávit čas se svými čtyřmi dospělými dětmi, ty mají plné ruce práce se svými vlastními problémy. Vše se změní, když na dveře Joy a Stana zaklepe zraněná mladá žena, která jim přinese vzrušení, které jim tolik chybělo.

Když však Joy náhle zmizí, musí její děti znovu přezkoumat manželství svých rodičů a rodinnou historii novýma a vyděšenýma očima.

Tento příběh, odehrávající se na pozadí profesionálního tenisu, nás zavádí do nejtemnějších rodinných tajemství a klade otázku: „Můžeme vůbec někdy skutečně poznat své nejbližší?“

Natočeno podle stejnojmenné knihy od Liane Moriarty.

Girls5Eva (Peacock / Netflix, 3. série)

Slavná dívčí skupina z 90. let se plánuje dát znovu dohromady poté, co jejich hudbu zadaptuje mladý raper.

Grey's Anatomy (ABC, 20. série)

Meredith Greyová, dcera slavné lékařky, se dostává do prestižního programu. Cílem tohoto programu je vychovat nejlepší operatéry. Meredith si brzo najde mezi konkurenty přátele – ambiciózní Christinu, roztržitého George a Izzie a sebestředného Alexe. Nečekaně se také zamiluje do místního doktora, čímž na sebe přivolá řadu problémů. V programu obstojí jen ti nejlepší a je na Meredith, aby dokázala, že mezi ně patří.

Justice, USA (Max, novinka)

360stupňový pohled na systém trestního soudnictví.

Mercato (TF1, novinka)

Thomas Chevalier je policista s příkladnou kariéru. Shodou okolností je na letišti v době, kdy přilétá nový rekrut Olympique Marseille. Thomas musí zastavit šílence, který na fotbalovou hvězdu útočí, ale přitom hráče zraní a ukončí marseillský sen dřív, než začal…

Population: 11 (Stan, novinka)

Hugo žije v malé vesnici s pouhými 12 obyvateli. Když se ho jeho odcizený syn Andy rozhodne navštívit, zjistí, že jeho otec zmizel. S pomocí Cassie začne rozkrývat tajemství, aby otce našel, ale odhalení je dostanou do nebezpečí.

Station 19 (ABC, 7. série)

Příběh je zasazen do hasičské stanice v Seattlu. Sledujeme skupinu hrdinských hasičů od kapitána až po nováčky. Seriál zobrazuje odvážné muže a ženy, kteří riskují své životy i svá srdce kvůli výkonu svého povolání a záchraně jiných lidí.

Seriál je spin-offem Grey's Anatomy.

The Dry (BritBox, 2. série)

Shiv Sheridanová se po letech večírků v Londýně vrací do Dublinu a snaží se proplout novou etapou svého života. Snaha zůstat střízlivá a být zpět se svou rodinou nebude snadná.

The Girls on the Bus (HBO Max, novinka)

Čtyři novinářky, které sledují každý krok předvolebního turné prezidentských kandidátů, najdou na cestě přátelství, lásku a skandál, který by mohl zničit nejen prezidentský úřad, ale i celou americkou demokracii.

9–1–1 (ABC, 7. série)

9–1–1 sleduje napínavé případy policejních, záchranářských a hasičských složek v americkém Los Angeles. Kromě toho, že tito moderní hrdinové každý den zachraňují životy naprosto cizích lidí, si musí najít čas také na své osobní potíže, od kterých mnohdy unikají právě skrze pomáhání druhým.

Manhunt (Apple TV+, novinka)

Minisérie kombinuje historickou fikci a konspirační thriller. Sleduje následky atentátu na amerického prezidenta Abrahama Lincolna a boj za zachování a ochranu ideálů, které byly základem prezidentova plánu rekonstrukce země.

Podle knihy Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer od Jamese Swansona.

Dakgangjeong (Netflix, novinka)

Žena vstoupí do podivného stroje a stane se z ní… kuřecí kroketa?! Naštěstí má nápadníka, který spolu s jejím otcem vyráží na bláznivou misi s cílem dostat ji zpátky.

Outreau : Un cauchemar français (Netflix, novinka)

Dokumentární seriál o katastrofálním justičním omylu v kauze zneužívání dětí: případu Outreau, který se do francouzských dějin zapsal jako jeden z největších skandálů.

Mano de hierro (Netflix, novinka)

Joaquín Manchado vládne z barcelonského přístavu svému drogovému impériu železnou rukou. Nová zásilka mu ale obrátí podnik i rodinné vztahy vzhůru nohama.

Suurmestari (MTV3, 5. série)

Finská verze britské soutěže Taskmaster.

Superlov (Nova, 2. série)

Ondřej Sokol v roli průvodce vědomostní soutěže s možností milionové výhry, ve které jeden soutěžící čelí dvěma až pěti obávaným lovcům.

90 Day Fiancé: Happily Ever After? (TLC, 8. série)

Pořad se odehrává po 90 Day Fiance. Sleduje, jak se společně daří párům z minulých sérií.

The Great Celebrity Bake Off for SU2C (Channel 4, 7. série)

Celebrity se účastní a soutěží ve speciální verzi populární britské soutěže v pečení na podporu charitativní organizace Stand-up to Cancer.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Anyk

Anyk

Fruiko, já vím, že tohle úplně není ten typ komentářů, co Tě potěší, ale u The Dry je špatný obrázek -...
před 9 týdny
Fruiko

Fruiko

NJN, ty britský a korejský, to je vždycky terno. Jedni nemají žádný obrázky a druhý nevíš, co to najde. :D
před 9 týdny
Anyk

Anyk

To je pravda. Mě překvapilo, že britský seriály ani kolem premiéry často nemají plakáty, a to i když...
před 9 týdny
Další články k tématu