7. 1. 2024

Týden v obraze: Echo, La Brea, Temný případ a další...

Týden v obraze: Echo, La Brea, Temný případ a další...

Týden: 8. ledna 2024 – 14. ledna 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 48 seriálů. Z toho je 22 novinek (46 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 6 seriály. Nejočekávanější novinkou je – Echo. Nejočekávanějším seriálem je 4. série True Detective s podtitulem Night Country.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Dobré ráno, Brno! (Česká televize, 2. série)

Komedie z prostředí ranní show, ve které se hrdinové nacházejí v různém stadiu vyhoření.

Děj se odehrává v brněnském studiu České televize, kde se léta vyrábí ranní show pro ty, kteří brzy vstávají. Hlavními postavami jsou režisér a moderátoři v různých stadiích vyhoření a krize středního věku.

High Card (AT-X, 2. série)

Královská rodina království Fourland vlastní tajný balíček 52 „X-playing karet“, z nichž každá propůjčuje nadlidskou sílu nebo schopnost tomu, kdo je použije. Karty však byly před měsícem málem ukradeny a poté rozházeny po zemi. V současnosti se zloděj Finn snaží získat finanční prostředky pro svůj sirotčinec, než jej majitel zruší. Po odvozu do kasina se Finn brzy ocitá v High Card, speciální skupině, která má králem za úkol získat všech 52 karet, zatímco pracuje v utajení jako prodavači pro automobilku Pinochle. High Card se však musí vypořádat s hrozbami konkurenční automobilové společnosti „Who's Who“, která se snaží rozdrtit Pinochla, a mafiánské rodiny Klondike, která chce karty X-Playing pro své vlastní hanebné cíle.

Dosanko gal wa namara menkoi (TV Tokyo, novinka)

Teenager Tsubasa Shiki se stěhuje z Tokia do města Kitami na Hokkaidó. Po příjezdu se setkává se svou spolužačkou a dívkou Minami Fuyuki, které se městský chlapec zalíbí a vezme si ho pod svá křídla. Tsubasa nemá žádné zkušenosti s dívkami a navzdory tomu, že si zpočátku říkal, že není jeho typ zjistí, že ho tato hokkaidská dívka přitahuje.

Late Night with Seth Meyers (NBC, 2024. série)

Late Night po Jimmym Fallonovi přebírá americký herec a komik Seth Meyers. Stejně jako tomu tak bylo s Jimmym Fallonem, i Seth Meyers si bude povídat s různými hosty a bude se snažit své publikum pobavit.

Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru (TV Tokyo, novinka)

Nebe a peklo jsou ve válce s peklem v nevýhodě. Démon Masatora Akutsu jde na Zemi v utajení jako student, který plánuje naverbovat charismatické lidi, aby posílili řady a zvýšili morálku pekla. Rychle se zalíbí studentce Lily Amaneové a pokusí se ji naverbovat. Lily se však ukáže jako sadistický, tajný anděl, který loví démony. Porazí ho a ušetří jeho život, pak mu nasadí obojek, který ho donutí ji poslechnout. Zatímco on plánuje, jak se osvobodit, ona plánuje, že ho použije jako nástroj k reformě nebe.

Hoarders (A&E, 15. série)

I když jejich domy vypadají zvenčí naprosto obyčejně, uvnitř se vrší hromady nejrůznějšího zboží (noviny, oblečení , vánoční ozdoby a tak dále). Každý z těchto „sběračů“ doma shromažďuje něco jiného, ale všichni mají ten stejný problém, své závislosti na skladování a sbírání se nemohou zbavit. Jejich závislost neobtěžuje už jen je samotné, ale i jejich rodiny a přátele.

A to je ten správný čas, aby nastoupila skupina odborníků, která jim pomůže nejen s úklidem jejich domu, ale hlavně s léčením jejich závislosti na shromažďování zbytečných věcí.

Secrets of Polygamy (A&E, novinka)

Dokument odhaluje realitu života ve Fundamentalistické církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů (FLDS), klanu Kingstonů neboli Řádu a Apoštolských sjednocených bratří (AUB).

Secrets in the Ice (Discovery Science Channel, 3. série)

Seriál odhaluje tajemství skrytá dlouhá staletí v nitru neproniknutelných ledových hrobek v různých koutech světa. Využívá k tomu nejmodernější archeologické technologie i špičkovou digitální animaci. Uvidíme tajuplná zamrzlá jezera naplněná kostmi, mumifikovaná těla, která trčí ven z ledovce, nebo třicet tisíc let starý virus polapený v ledu, který se vědcům podařilo znovu oživit v laboratoři…

Silent Witness (BBC One, 27. série)

Tým soudních expertů cambridgeské univerzitní patologické laboratoře pomáhá odhalovat závažné kriminální činy.

Seriál je založený na příběhu profesorky Helen Witwellové, soudní patoložky.

Adikts (iVysílání, novinka)

Tahle zkratka je slepá ulička.

Max, Mell, Ema, Robin a Soňa. Pětice studentů adiktologie se v rámci zodpovědného přístupu ke studiu rozhodne pro experiment – vzít si drogy, které by mohly na chvilku vyřešit problémy každého z nich. Jak říká profesorka Jensenová, drogy jsou zkratky k řešení problémů. Experiment má ale jeden podstatný háček. Účinek drog se u všech stane permanentním. Zábava a nově nabyté „superschopnosti“ vedou mladé hrdiny až na hranu jejich možností, ale i sil. A to vše v situaci, kdy je v zemi zřízena funkce drogového koordinátora, který k drogové problematice přistupuje s maximální tvrdostí.

Echo (Disney+, novinka)

Echo je strhujícím příběhem Mayi Lopezové pronásledované agenty zločineckého impéria Wilsona Fiska. Poté, co se Maya vrátí domů, musí se smířit nejen se svou rodinou, ale i odkazem předků.

Spin-off seriálu Hawkeye.

La Brea (NBC, 3. série)

V Los Angeles se v zemi náhle otevře obrovská díra. Jedna rodina je rozdělena na půl. Matka se synem jsou sami, otec s dcerou jsou taky sami. Jedna dvojice se náhle ocitá v nevysvětlitelném pravěkém světě spolu s další skupinkou neznámých lidí. Všichni musí přijít na to, jak přežít, a odhalit záhadu, kde jsou a jak se dostanou domů.

One More Time (CBC, novinka)

Nahluchlý D.J. šéfuje secondhandu se sportovními potřebami a týmu zaměstanců, kteří se zrovna nepřetrhnou.

Projet Innocence (Noovo, novinka)

Stella Launière je studentkou práv, která navštěvuje kurz slavného kriminalisty Armanda Coupala, který se nedávno stal vedoucím Projektu neviny na univerzitě. Anderson Jean-Louis, jehož nevinu se budou snažit prokázat, byl odsouzený za vraždu, ale trvá na tom, že byl nespravedlivě obviněn. Rozhodně to nebude snadná práce, a jak Coupal říká: „K očištění jména odsouzeného je potřeba vědět, kdy si je třeba ušpinit ruce.“

Run the Burbs (CBC, 3. série)

Mladá, odvážná kanadská rodina se rozhodla žít na předměstí naplno.

Son of a Critch (CBC, 3. série)

Podle oceňovaných a nejprodávanějších pamětí Marka Critche.

Tato originální komedie je vtipným a velmi skutečným příběhem jedenáctiletého Marka, který dospíval v St. John's v Newfou­ndlandu během 80. let. Je to upřímné okno do života dítěte – vnitřně mnohem staršího, než je jeho skutečných 11 let. Tudíž využívá své sebeironie k tomu, aby získal přátele a navázal kontakt s malou skupinou lidí ve svém omezeném světě.

After the Flood (ITV, novinka)

Mystery thriller se odehrává v městečku, které bylo zasaženo ničivou povodní. Když je ve výtahu v podzemním parkovišti nalezen mrtvý neznámý muž, policie předpokládá, že ho zde voda uvěznila. V průběhu vyšetřování však policistka Joanna Marshall začne nabývat jiného dojmu a udělá vše proto, aby zjistila, co se mu stalo. Jak se muž dostal do výtahu a proč nikdo neví, kdo to je? Záplavy se dost možná stanou příčinou odhalení temných tajemství, která ohrozí osudy i pověst místních obyvatel. Jak daleko jsou lidé ochotní zajít, aby se ochránili?

Booked: First Day In (A&E Television Networks, novinka)

Sledování lidí, kteří jsou zatčeni a jsou zapsáni do systému. Jaké to je, být zatčen, nechat si vzít otisky prstů a stanout před soudcem, aby se čloběk dozvěděl, zda půjde do vazby nebo ne.

Doctor Elise (AT-X, novinka)

Dr. Song Jihyun je mezi korejskými chirurgy považována za zázračné dítě, známé pro svou dovednost zachraňovat pacienty bez ohledu na jejich zdravotní stav. V minulém životě jako Elise de Clorance, nevychovaná manželka císaře, její žárlivost a chamtivost vedly ke ztrátě jejích milovaných a – nakonec – k její smrti. Z toho důvodu přísahala, že nyní bude zachraňovat životy, místo aby je ničila.
Po smrtelné letecké havárii se Elise znovu ocitne ve svém bývalém těle. Se svými předchozími znalostmi moderní medicíny a nyní šancí napravit své chyby je odhodlána v tomto životě přispět impériu jako zdravotník. Dokáže se ale Elise vyhnout zasnoubení s princem Lindenem de Romanoffem, mužem, kterého milovala až do své smrti?

Murder Under the Friday Night Lights (Investigation Discovery, 3. série)

Pro mnoho malých měst po celé Americe je páteční večer strávený pod oslnivými světly místního středoškolského fotbalového stadionu při povzbuzování domácího týmu k vítězství tmelem, který drží celou komunitu pohromadě. Co se však stane, když páteční světla zhasnou a milovaný tým se ocitne v centru tragického zločinu?

Jak se komunita, která je tak oddaná fotbalu, vyrovná s následky – které ji mohou donutit buď se vyrovnat s ničivou ztrátou jednoho z nich, nebo se na svůj drahocenný tým a hráče podívat jinak?

Nový seriál z dílny Investigation Discovery přináší neúprosný pohled na šokující a tragické případy nebezpečné posedlosti, brutálního násilí a dokonce vražd, které provázejí místní středoškolské fotbalové týmy a pošpiňují sport, který je pro tyto komunity posvátný.

Příběhy starých hospod (Česká televize, 2. série)

Josef Polášek nás provede minulostí a jedinečnou atmosférou starých hospod napříč Českem, ať už na vesnicích, horských hřebenech, či ve městech. Bude zpovídat pamětníky, štamgasty, místní usedlíky a historiky.

Show Jana Krause (Prima, 15. série)

Jan Kraus v late night show Show Jana Krause. Formát již léta zavedený v zahraničních televizích je v podání Jana Krause známý i českému publiku.

Můžete se těšit na zajímavé hosty a břitký humor pohotového i obávaného moderátora. Jan Kraus zůstane takový, jak ho znáte a jak jste si ho také oblíbili – autonomní a aktuální.

The Trust (Netflix, novinka)

Je to konečná zkouška lidské povahy, protože chamtivost a nedůvěra hrozí zničit i ty nejpevnější vztahy. V této hře všichni začínají jako vítězové a všichni mohou odejít jako vítězové – pokud se rozhodnou podělit.

Reality show, ve které se bojuje o čtvrt milionu dolarů. Rozdělí si hráči odměnu spravedlivě, nebo se pokusí ostatní vykopnout, aby shrábli jejich podíl?

Criminal Record (Apple TV+, novinka)

Anonymní telefonát vtáhne do konfrontace kvůli starému případu vraždy dva skvělé detektivy – detektiv seržantku June Lenker, mladou ženu na začátku kariéry, a vrchního inspektora Daniela Hegartyho, muže s dobrými konexemi, který je odhodlán chránit svůj odkaz za každou cenu.

Wild Cards (CBC, novinka)

Ellis je drsný policejní detektiv, který byl zbaven hodnosti a poslední rok strávil u námořní jednotky. Max je temperamentní a chytrá žena, která podvede každého, koho potká. Když je však Max zatčena, pomůže Ellisovi vyřešit jeden místní zločin. Oba dva tak mají možnost začít znovu – Ellisovi se vrátí hodnost detektiva a Max zůstane mimo vězení. Musí však spolupracovat, přičemž každý z nich bude k řešení zločinů používat své jedinečné schopnosti. Pro Ellise to znamená tvrdou policejní práci, pro Max pak různé podvody a intriky. Oba se budou muset naučit, co to znamená důvěřovat jinému člověku, a možná se skutečně stát partnery.

Detektyw Forst (Netflix, novinka)

Na vrcholku Tater dojde k brutální vraždě nepopulárního učitele. Cynický, ale výkonný detektiv Wiktor Forst se se svými neobvyklými metodami pustí do vyšetřování.

Killer Soup (Netflix, novinka)

Swathi touží po vlastní restauraci, ale velké plány jí překazí vražda. S milencem proto vymyslí šílený plán, jak nahradit vlastního manžela.

Boy Swallows Universe (Netflix, novinka)

Magicko-realistický příběh o lásce, ztrátě a vykoupení, o cestování časem a útěcích z vězení, o maminkách, tatíncích a bratrech, o drogových obchodech a obchodu s umělými končetinami, natočený podle bestselleru Trenta Daltona.

DOC – Nelle tue mani (Rai 1, 3. série)

Andreovi Fantimu, brilantnímu vedoucímu interního oddělení, se po nehodě obrátí život vzhůru nohama. Přežije, ale nepamatuje si na posledních dvanáct let svého života…

Reyka (M-Net, 2. série)

Jihoafrická expertka na kriminální profilování Reyka Gama má díky traumatu z únosu v dětství v roce 1994 hluboký vhled do mysli deviantů londýnského Scotland Yardu. Nyní, když je sama matkou a vrací se do svého rodného města v provincii KwaZulu-Natal, aby vyšetřovala sériové vraždy, se jí to může stát osudným.

Sonic Prime (Netflix, 3. série)

Animovaný seriál na motivy úspěšné videohry, který vznikl k příležitosti třicetiletého výročí.

Milovaný modrý hrdina se vydává na zábavné dobrodružství, kdy v jeho rukou leží osud celého nového zvláštního multiuniverza. Nejde však jen o závod k záchraně vesmíru, ale také o cestu sebepoznání a vykoupení.

Ted (Peacock, novinka)

Seriál je adaptací stejnojmenného filmu, nejvýdělečnější komedie kategorie R (pro dospělé).

The Witch and the Beast (TBS, novinka)

Guideau a Ashaf jsou neobvyklé duo pracující pro Řád magické rezonance, organizaci, která se zabývá jakýmkoli případem souvisejícím s magií. Guideau, mladá žena s očima šelmy a talentem vrhat se do věcí hlava nehlava, má hluboce osobní zášť vůči čarodějnicím. Ashaf, rafinovaný, ale záhadný muž, který nosí na zádech rakev, drží svou partnerku na uzdě klidným způsobem a duchapřítomně. Společně vyšetřují magické záhady a zločiny a přitom hledají čarodějnici, která proklela Guideau.

Urusei Yatsura (Fuji TV, 2. série)

Středoškolský student Ataru Moroboshi je vybrán, aby si zahrál s Ran, dcerou démonského kmene, který přišel napadnout Zemi. Hraje o osud Země. Jeho přítelkyně z dětství Shinobu Miyake mu řekne, že pokud zvítězí, vezme si ho. Ataru se zpočátku nechce, ale pak se o hru začne zajímat…

8 Out of 10 Cats Does Countdown (Channel 4, 25. série)

8 Out of 10 Cats Does Countdown je crossover mezi 8 Out of 10 Cats a Countdown (1982). Seriál probíhá ve stejné formě jako Countdown, ale se soutežícími ze seriálu 8 Out of 10 Cats.

Love is Blind: Sverige (Netflix, novinka)

Švédská odnož populární seznamovací reality show Love Is Blind.

Meitou Isekai no Yu Kaitakuki: Around 40 Onsen Mania no Tensei Saki wa, Nonbiri (Tokyo MX, novinka)

Yoshizo Yukawa je obrovský nadšenec pro horké prameny. Byl také lovcem horkých pramenů, který svým nosem cítil. Jednoho dne při hledání tajného horkého pramene, který by oživil město, sklouzne z útesu. Poté, co přišel o život, byl reinkarnován do jiného světa sochou Inari malé svatyně skryté v dutině skály. K Yoshizouovi se připojuje princezna Inari, Mayudama. Lovec horkých pramenů v Yoshizou je okamžitě rozrušen, když se koupe s Mayudamou v horkém prameni, který právě objevil. Pak se objeví elfí dívka…
 

The Traitors (Peacock, 2. série)

Soutěžící se ve hře přestěhují do majestátního hradu a v týmu plní řadu dramatických a náročných úkolů, aby získali peníze do banku. Někteří soutěžící jsou zrádci, jiní jsou zase loajální. Cílem zrádců je zůstat neodhalení až do konce hry…

Top Class: The Life and Times of the Sierra Canyon Trailblazers (Amazon Freevee, 4. série)

Top Class sleduje novou Mekku středoškolské atletiky, která se nachází nedaleko Los Angeles. Tým Sierra Canyon Trailblazers, který se stal šampionem státu, vstoupil na národní basketbalovou scénu s jedním z nejprestižnějších ročníků v historii, v němž se objevilo několik nejlepších hráčů v zemi – BJ Boston, Amari Bailey, Bronny James, Shy Odom, Zaire Wade a Ziaire Williams.

Top Class poskytuje exkluzivní přístup k týmu, který balancuje mezi tlakem na soutěžení na světové scéně a zároveň hledá úspěch na jedné z akademicky nejelitnějších středních škol v zemi.

Tým, kterému se předpovídá dominantní postavení a od kterého se očekává historicky nejvyšší úroveň, se musí semknout a zvládnout extrémní množství mediální pozornosti, fanfár a vnitřní dynamiky, aby dosáhl nejvyšších výkonů.

Diváci, kterým jde o třetí státní šampionát v řadě, pod vedením svého hlavního trenéra Andreho Chevaliera, zažijí na vlastní kůži, jak nejčastěji instagramovaný středoškolský basketbalový tým v Americe zvládá vše od každodenního života až po hraní ve vyprodaných arénách.

Všechnopárty (Česká televize, 20. série)

Zábavná talk show, ve které se Karel Šíp ptá na všechno, co souvisí se zvoleným tématem.

Kočka není pes (Česká televize, 8. série)

Neposlušným kočkám a psům odzvonilo! Zábavný edukativní cyklus pro páníčky a jejich zvířecí přátele.

Psí psycholog Rudolf Desenský a specialistka na trénink koček Klára Vodičková pomáhají chovatelům, kteří neví, jak si poradit s nezvladatelnými zvířaty. Pořad se snaží proniknout do podstaty mnohdy velice problematických vztahů mezi člověkem a zvířetem a poskytnout srozumitelný návod, jak tyto vztahy napravit. Náprava mazlíčků v přímém přenosu je totiž skoro vždy nápravou majitelů. A jak říkají oba naši odborníci: Není neřešitelných problémů.

Belgravia: The Next Chapter (MGM+, novinka)

Pokračování seriálu Belgravia se odehrává po 25 letech, ale rodinu stále trápí nejrůznější skandály.

Hikari no Ô (WOWOW, 2. série)

Hikari no Ou se odehrává v důsledku poslední války lidstva. Svět je zahalen černým lesem a lidé se nakazili patogenem, který způsobuje jejich vzplanutí v přítomnosti přírodního ohně. Jediný bezpečný zdroj ohně lze získat lovem černých šelem, Flame Spirits, které sídlí hluboko v lese. Mezi lovci ohně se nedávno začaly šířit zvěsti o „Králi lovců ohně“ – o jedinci, který by byl schopen sklidit umělou hvězdu, kometu tisíciletí, která kdysi putovala prázdnotou.
Příběh se točí kolem Touko, dívky vychované na vesnici, a Koushi, bývalé studentky v hlavním městě. Setkání těch dvou, kteří se neměli nikdy potkat, změní osud světa.

Monsieur Spade (AMC, novinka)

Seriál oživuje kultovní postavu z klasického románu Dashiella Hammetta „Maltézský sokol“ z roku 1930 – legendárního detektiva Sama Spadea. Děj se odehrává v roce 1963, kdy si Spade na odpočinku užívá poklidného života emigranta na jihu Francie, což je v ostrém kontrastu s dobou, kdy pracoval jako soukromé očko v San Franciscu. Jeho klid však naruší zvěsti o návratu starého protivníka.

Když je v místním klášteře brutálně zavražděno šest jeptišek, je Spade vtažen do vyšetřování. Město truchlí, a jak se případ rozvíjí, vycházejí na světlo tajemství a objevují se nové stopy. Spade si brzy uvědomí, že vraždy souvisejí se záhadným dítětem, o němž se věří, že má mimořádné schopnosti.

Muster Dogs (ABC iView, 2. série)

Pět pastevců z celé Austrálie dostane pět štěňat kelpie ze stejného vrhu a jejich úkolem je přetvořit tyto jedinečné australské psy v šampiony.

True Detective (HBO, 4. série)

1. série: V roce 1995 se v Louisianě udála brutální vražda prostitutky. Tu spáchal pravděpodobně sériový vrah s okultními sklony. Nyní se k případu vracíme prostřednictvím výslechů dvou tehdejších detektivů. Těmi jsou Martin Hart a Rustin Cohle. Prostřednictvím výslechů nyní kromě detailů případu vyplouvají na povrch i jejich napjaté vztahy. Hart je louisianský rodák a muž se smyslem pro rodinu, jehož manželství se rozpadá pod tíhou pracovního stresu a nevěry. Je tedy alespoň navenek pravý opak Cohlea, pesimistického samotáře a bývalého detektiva z protidrogového oddělení v Texasu.

Matthew McConaughey (Rustin Cohle) a Woody Harrelson (Martin Hart).

2. série: Bizarní vražda spojí tři strážce zákona a jednoho kariérního zločince, při čemž společně rozplétají pavučinu spiknutí a zrady, to vše na pozadí Kalifornie. Ray Velcoro je ohroženým detektivem, který žije v průmyslovém městě Vinci. Frank Semyon, zločinecký podnikatel, musí čelit nebezpečí ve formě ztráty svého životního díla, což ještě komplikuje jeho žena a zároveň nejbližší spojenec. Ani Bezzeridesová je detektivem v okrese Ventura, která má občas menší neshody se systémem, kterému slouží. Posledním ze čtveřice je válečný veterán Paul Woodrugh, jenž nyní pracuje u kalifornské dálniční hlídky. Právě on objeví místo činu, které spustí celé vyšetřování dalšího temného případu.

Colin Farrell (Ray Velcoro), Vince Vaughn (Frank Semyon), Rachel McAdams (Ani Bezzeridesová) a Taylor Kitsch (Paul Woodrugh).

3. série: Vysloužilý detektiv Wayne Hays, který je už pětatřicet let sžírán případem zmizení dvanáctiletého chlapce a jeho desetileté sestry, k němuž došlo v arkansaském městečku West Finger. Zatímco stárnoucí Hays, jemuž začíná selhávat paměť, prochází podrobnosti svého vyšetřování s producentkou dokumentu o tomto skutečném zločinu, je nám umožněno nahlédnout nejen pod pokličku případu, ale i Haysovy minulosti. Sledujeme události v roce 1980, kdy došlo k vraždě, a v roce 1990, kdy šokující objev znovu vyvolal o tento děsivý případ zájem. Každá z osmi epizod poodkrývá další kousek skládačky toho, co se oné osudné noci v roce 1980 stalo, a zároveň odhaluje, jak tato událost ovlivnila tolika lidem život.

Mahershala Ali (Wayne Hays), Stephen Dorff (Roland West)

Total Control (ABC (AU), 3. série)

Rachel Andersonová je bojovnou a mazanou australskou premiérkou. Alex Irvingová je charismatická domorodá žena, která se po svém obdivuhodném jednání v rizikové situaci ocitne v centru pozornosti médií. Rachel chce Alex využít ke zvýšení své popularity a prosazení vlastních záměrů, a proto ji naverbuje jako senátorku.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
kunko

kunko

Ja sa teším len na Teda, Echo si pozriem iba kvôli Daredevilovi a Kingpinovi asi ako každý...
před 19 týdny
Další články k tématu