17. 3. 2024

Týden v obraze: Problém tří těles, Palm Royale, Veronika a další...

Týden v obraze: Problém tří těles, Palm Royale, Veronika a další...

Týden: 18. března 2024 – 24. března 2024

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 27 seriálů. Z toho je 17 novinek (63 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 4 seriály. Nejočekávanější novinkou je – 3 Body Problem, což asi všichni čekali.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

High Country (Binge, novinka)

Detektivka Andie Whitford je přeložena do High Country, kde má začne vyšetřovat zmizení pěti lidí. To ale netuší, co dalšího ještě odkryje…

Physical: 100 (Netflix, 2. série)

Na stovku soutěžících ve skvělé formě čeká série náročných úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík. Vítěz je jen jeden…

The Valley (Bravo!, novinka)

Sledujeme skupinu blízkých přátel, kteří vymění lahve s alkoholem v západním Hollywoodu za kojenecké lahve ve Valley, zatímco se pohybují v rušných podnicích, bouřlivých vztazích a divokých přátelstvích.

Homicide: New York (Netflix, novinka)

True-crime produkované Dickem Wolfem osvětlující příběhy proslulých případů vražd tak, jak je vyprávějí lidé, kteří je znají nejlépe: detektivové a státní zástupci, kteří je rozlouskli.

Morphle and the Magic Pets (Disney Junior, novinka)

Mila, její nevlastní bratr a její kouzelný mazlíček Morphle, který se dokáže proměnit v cokoli, prožívají dobrodružství při řešení problémů a hledání domovů pro kouzelná zvířátka.

Palm Royale (Apple TV+, novinka)

Maxine Simmons se snaží získat místo u nejexkluziv­nějšího amerického stolu: u smetánky v Palm Beach. Zatímco se Maxine pokouší překročit neprostupnou hranici mezi smetánkou a ostatními, vyvstávají otázky: Kdo dostane vytoužené místo u stolu? A co jste ochotní obětovat, abyste se tam dostali? Seriál je adaptací knihy od Juliet McDaniel.

Sand Land: The Series (Disney+, novinka)

V postapokalyptické pustině je voda pod kontrolou chamtivého vládce. Šerif Rao přibere syna krále démonů Belzebuba a asistenta Zloděje, aby našli ztracené jezero, a spolu čelí nebezpečí napříč pouští.

Top Chef (Bravo, 21. série)

Top Chef je oblíbená kulinářská soutěž, ve které proti sobě stojí tým kuchařů, bojující o hlavní cenu, činící $100,000. Každý díl je tvořen výzvou, která se vždy stane osudnou a zároveň poslední výzvou jednoho ze soutěžících. O tom, kdo bude vyřazen rozhoduje porota, složená z mistrů gastronomie celého světa.

Utajený šéf (Nova, 5. série)

Česká verze amerického formátu Undercover Boss.
Vysoce postavení manažeři vymění obleky za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kancelářích za kmitání na nejnižší možné pozici vlastní firmy. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by bez tohoto pořadu nezjistili nikdy! Kdo z šéfů se znemožní, kdo naopak zaboduje? Koho z podřízených čeká odměna, kdo naopak dostane padáka? (TV Nova)

X-Men '97 (Disney+, novinka)

Pokračování slavného animovaného seriálu X-Men.

Diarra from Detroit (BET+, novinka)

Učitelka Diarra Brickland prochází rozvodem a odmítá přijmout, že ji týpek, s kterým se seznámila na Tinderu, ignoruje.

Down Home Fab (HGTV, 2. série)

Chelsea a Colea DeBoerovy, jsou podnikatelé z Jižní Dakoty a my je sledujeme na jejich cestě za pomocí rodinám při rekonstrukci jejich domovů.

House Hunters: All Stars (HGTV, novinka)

Dvanáctidílný seriál představí některé z nejuznávanějších odborníků na nemovitosti, kteří budou pomáhat potenciálním zájemcům o bydlení při hledání jejich ideálních nemovitostí v jejich vlastních komunitách.

3 Body Problem (Netflix, novinka)

První kontakt lidstva s mimozemskou civilizací. Na pozadí čínské kulturní revoluce vysílá tajný vojenský projekt signály do vesmíru, aby navázal kontakt s mimozemšťany. Mimozemská civilizace na pokraji zkázy signál zachytí a plánuje invazi na Zemi. Mezitím se na Zemi začnou formovat různé tábory, které plánují buď nadřazené bytosti přivítat a pomoci jim ovládnout svět považovaný za zkažený, nebo proti invazi bojovat. Adaptace slavného románu od Liu Cixina.

Beyond Paradise (BBC One, 2. série)

Příběh Humphreyho a Marthy ze seriálu Smrt v ráji pokračuje jejich společným životem v idylickém prostředí britského venkova. Humphrey hledá klidnější život daleko od městského stresu a přijímá práci detektiva inspektora v rodném městě své snoubenky Marthy. Brzy však zjistí, že život na venkově je všechno, jen ne klidný, a Humphreyho nemůže nerozptylovat překvapivě vysoká kriminalita ve městě, kde ho každý týden čeká nový a zcela odlišný případ.

Davey & Jonesie's Locker (Prime Video, novinka)

Kamarádky Davey a Jonesie mají pocit, že vůbec nezapadají mezi spolužáky a jejich banální středoškolské problémy. Když zjistí, že jejich skříňka je ve skutečnosti portál do multiversu, vydají se na nová dobrodružství.

Lootere (Disney+ Hotstar, novinka)

Když u pobřeží Somálska piráti unesou loď i s pasažéry, nečekaný hrdina se rozhodne je zachránit.

Boku no Itoshii Youkai Girlfriend (Prime Video, novinka)

Hororovo-komediální seriál o osamělém vysokoškolském studentovi a yōkai, který se s ním náhodou spojí prostřednictvím magického kouzla. Bizarní milostný příběh se po záhadné sérii vražd rychle změní v epickou ságu.

Buying Beverly Hills (Netflix, 2. série)

Sleduje klienty a agenty realitní agentury Mauricia Umanského v Beverly Hills.

The Trades (Crave, novinka)

Zaměstnanci rafinerie navigují konfliktní povahy v malém městě a nástrahy stresujícího pracoviště.

Travel Man: 48 Hours in… (Channel 4, 12. série)

Populární britský komik Richard Ayoade se vydává do nejnavštěvova­nějších turistických destinací na celém světě. Aby to neměl jen tak jednoduché, je odhodlán strávit na jednom místě pouze 48 hodin, aniž by propásl jedinou známou pamětihodnost.

Veronika (SkyShowtime, novinka)

Když policistka závislá na lécích uvidí mrtvolu, má dojem, že se zbláznila. Ale uvědomí si, že vidí oběti nevyřešených zločinů a rozhodne se vraha chytit dřív, než znovu udeří.

Superlov (Nova, 2. série)

Ondřej Sokol v roli průvodce vědomostní soutěže s možností milionové výhry, ve které jeden soutěžící čelí dvěma až pěti obávaným lovcům.

Antonia (Prime Video, novinka)

Antonia posledních 7 let dělá, že jí je 26, takže jí ve skutečnosti již 33. Charakterizuje ji spousta párů slunečních brýlí, mnoho dalších jmen, jedno tetování, talent a nulová touha dospět.

De mol (VRT, 12. série)

Herní pořad, ve kterém skupina soutěžících cestujících po celém světě vytváří peněžní výhru pro vítěze řešením hádanek a plněním úkolů. Jeden z nich je sabotér. Každý týden je vyřazen ten, kdo je nejdále k odhalení toho, kdo je sabotér.

Passenger (ITVX, novinka)

Malou komunitou otřese série podivných nevysvětlitelných zločinů.

Wisting (Viasat, 4. série)

Jediná věc, která nabízí oddech empatickému a neúprosnému detektivovi, je jeho rodina. Ale když jsou během Vánoc spáchány dvě podivné vraždy, tak jde jen o začátek smrtelného příběhu. Natočeno podle knih Jørn Lier Horsta Honící psi a Poustevník.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu