20. 11. 2022

Týden v obraze: Echo 3, Wednesday, Welcome to Chippendales a další...

Týden v obraze: Echo 3, Wednesday, Welcome to Chippendales a další...

Týden: 21. listopadu 2022 – 27. listopadu

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Below Deck (Bravo, 10. série)

Členové posádky luxusních jachet se plaví Karibikem. Sledujte jejich každodenní život, jak to v podpalubí a na palubě takové jachty vypadá. Plavby, práce, povinnosti, ale i zábava a večerní party v Karibiku. Kdo z nás by to nechtěl jednou zažít…

Welcome to Chippendales (Hulu, novinka)

Minisérie vypráví skutečný příběh o Somenovi „Stevovi“ Banerjeem, indicko-americkém podnikateli, který založil striptýzovou skupinu Chippendales.

Pitch Perfect: Bumper in Berlin (Peacock, novinka)

Bumper Allen se několik let po událostech z filmů přestěhoval do Německa, kde obnovil svou hudební kariéru a jedna z jeho písniček se stala v Berlíně velkým megahitem. Seriál je televizním spin-offem filmové série Pitch Perfect (Ladíme!).

Echo 3 (Apple TV+, novinka)

Příběh se odehrává v Jižní Americe na pozadí tajné války. Amber Chesborough působí jako emoční podpora v malé americké rodině. Když se začne pohřešovat na kolumbijsko-venezuelské hranici, její bratr a manžel, oba s bohatými vojenskými zkušenostmi a komplikovanou minulostí, se ji snaží najít.

First Love (Netflix, novinka)

Mladý pár, který se seznámil na konci 90. let, dospěl v roce 2000 a nakonec dospěl až do současnosti, kde zjišťuje, co učinilo jejich vztah nezapomenutelným i přes více než dvacet let, které uplynuly. 

Shaq (HBO, novinka)

Dokument představuje život šampiona Lakers O'Neala od sportovního fenoménu až po kulturní osobnost.

Wednesday (Netflix, novinka)

Seriál mapuje studentská léta Wednesday Addamsové na akademii Nevermore. Právě zde se hrdinka snaží zvládnout své rozvíjející se psychické schopnosti, zastavit monstrózní vražedné řádění v místním městě, vyřešit nadpřirozenou záhadu, do které byli před 25 lety zapleteni i její rodiče… a to vše spolu s novými a velmi zamotanými osobními vztahy.

Criminal Minds: Evolution (Paramount+, novinka)

Elitní tým profilovačů zločinců FBI čelí největší hrozbě – neznámému podezřelému, který využil pandemii k vybudování sítě sériových vrahů. Jakmile se svět znovu otevře, síť začne fungovat a tým musí pátrat po jednom vrahovi za druhým.

Staged (BBC One, 3. série)

Hlavními hrdiny jsou herci z nízkorozpočtového divadla na West Endu, kteří se snaží pokračovat ve zkoušení her i během zákazu vycházení během pandemie. Jejich snahy však často dosahují až hranice absurdity a jsou mnohdy velmi humorné.

We're Here (HBO, 3. série)

V šestidílném improvizovaném seriálu Jsme tu probíhá nábor obyvatel malých měst z celé Ameriky, kteří se během jediného večera zúčastní “drag show.” V každé epizodě budou proslulé drag queens Bob the Drag Queen, Eureka O'Hara a Shangela Laquifa Wadley motivovat a učit své “dcery,” jak během jediné noci, kdy je vše dovoleno, vystoupit z vlastní komfortní zóny.

Blood & Water (Netflix, 3. série)

Dívka z Kapského Města se po náhodném setkání na večírku rozhodne zjistit, jestli je plavecká hvězda ze soukromé školy její sestra, kterou unesli po porodu.

Destination Fear (Travel Channel, 4. série)

Paranormální vyšetřovatel Dakota Laden, jeho sestra Chelsea a nejlepší kamarád Tanner cestují napříč zemí. Tráví noci na nejvíce strašidelných lokacích, zde testují svoji odvahu.

The Croods: Family Tree (Hulu, 5. série)

Seriál pokračuje ve stále se vyvíjejícím příběhu Croodsových a Bettermanových, kteří se učí žít společně na nejidyličtější farmě v pravěku. Cesta od znepřátelených soupeřů k nepravděpodobným přátelům je plná veselých příhod, jak obě rodiny pomalu překonávají společné potíže.

This Is Life with Lisa Ling (CNN, 9. série)

Cenami ověnčená novinářka Lisa Ling se vydává na odvážnou a dech beroucí cestu do všech koutů Ameriky, aby odhalila tajemství místní společnosti a kultury.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Kolombo

Kolombo

Wow. Na Staged bych málem úplně zapomněl. A teď jenom kde brát čas na to vidět všechno :D
před 77 týdny
Další články k tématu