10. 4. 2022

Týden v obraze: Anatomy of a Scandal, Outer Range, The First Lady a další

Týden v obraze: Anatomy of a Scandal, Outer Range, The First Lady a další

Týden: 11.-17. dubna 2022

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Chad (TBS, 2. série)

Herečka Nasim Pedrad zde ztvární hlavní roli čtrnáctiletého perského puberťáka, který je prvákem na střední škole a chce se stát populárním. Chadova přátelství i zdravý rozum dosáhnou limitů, protože hrdina používá jakékoliv taktiky, aby si na svou stranu získal populární děti ve škole.

Rookie Cops (Disney+, novinka)

Seriál sleduje příběhy nováčků na elitní Korejské národní policejní univerzitě (KNPU), která je údajně jedním z nejkonzerva­tivnějších a nejexkluzivnějších kampusů v Koreji.

Crown Lake (Brat, 3. série)

Seriál od autorky Pretty Little Liars Sary Shepard. Příběh je zasazen do 90. let a odehrává se na prestižní soukromé škole.

Derry Girls (Channel 4, 3. série)

Šestnáctiletá Erin Quinn žije se svou nekompromisní matkou, jejím trpělivým otcem a mírně děsivým dědou Joem, mužem, jehož láska ke svým dcerám a vnučkám je překonána pouze opovržením svého zetě. Je začátek 90. let a Erin je zvyklá vidět svou zemi mluvit ve zkratkách. Je to doba ozbrojené policie a náhodných kontrol. Ale je to také doba To je vražda, napsala, The Cranberries, Akt X, Nirvany nebo Waynova světa. A i když nad jejím městem visí pavučina problémů, Erin má sama dost vlastních trablí.

Hard Cell (Netflix, novinka)

Mockumentary z vězeňského prostředí. Catherine Tate hraje několik různých postav, které dokumentární štáb sleduje spolu se zaměstnanci vězení.

Hullraisers (Channel 4, novinka)

Komedie sleduje vzestupy a pády života, přátelství a rodiny tří žen žijících v Hullu – herečky Toni, její sestry Pauly a nejlepší kamarádky Rany.

Why Didn't They Ask Evans? (BritBox, novinka)

Záhadná poslední slova umírajícího muže pošlou syna faráře Bobbyho Jonese a jeho společenskou přítelkyni lady Frankie Derwentovou na dobrodružnou výpravu za řešením zločinu.

Ice Age: Scrat Tales (Disney+, novinka)

Šest zbrusu nových krátkých animovaných filmů se Scratem, nešťastnou šavlozubou veverkou z dobrodružství Doby ledové, která zažívá vzestupy a pády otcovství.

Our Great National Parks (Slavné národní parky) (Netflix, novinka)

Úžasný dokumentární seriál, který vás vezme na návštěvu velkolepých národních parků po celém světě. Komentář čte bývalý americký prezident Barack Obama.

Casi Feliz (Téměř šťastný) (Netflix, 2. série)

Sebastián není jako moderátor v rádiu žádná velká hvězda. Protlouká se životem se dvěma dětmi a bývalou ženou, kterou pořád miluje.

Le fate ignoranti (The Ignorant Angels) (Disney+, novinka)

Osmidílné romantické drama inspirované filmovým hitem roku 2001 Le Fate Ignoranti. Ten sleduje Antonii, která zjistí, že její manžel měl těsně před svou smrtelnou autonehodou aféru s mužem. Antonii zdrcená tímto zjištěním nečekaně naváže dojemné přátelství s bývalým milencem svého manžela a okruhem jeho přátel.

A Sogra Que Te Pariu (Tchýně na prameni) (Netflix, novinka)

Vtíravá Isadir, která žije se svou rodinou od vypuknutí pandemie, se ze všech sil snaží narušit život svého neohrabaného syna a rivalské snachy.

Killing It (Peacock, novinka)

Komedie o třídě, kapitalismu a lidské snaze zajistit si americký sen… a taky o snaze chytit opravdu velké hady.

Pacific Rim: The Black (Pacific Rim: Země nikoho) (Netflix, 2. série)

Dospívající chlapec se svou mladší sestrou hledají své rodiče. K tomu používají obrovskou mobilní zbraň, která je známá jako Jaeger. Anime seriál vychází z filmu Pacific Rim.

Taskmaster (Channel 4, 13. série)

Taskmaster je britská komediální show, v níž ‚taskmaster‘ Greg Davies naděluje různé – hlavně vtipné a bizarní – úkoly pěti soutěžícím, obvykle profesionálním komikům.

The Garcias (HBO Max, novinka)

Garciovy děti jako dospělí se scházejí se svými rodiči na tříměsíční letní prázdniny v luxusním domě na pláži. Seriál je pokračováníme seriálu The Brothers Garcia.

Anatomy of a Scandal (Netflix, novinka)

Každá ze šesti epizod vypráví příběh jiného skandálu z prostředí britské smetánky a žen, které ze skandálu nesou důsledky.

Cómo Sobrevivir Soltero (How to Survive Being Single) (Amazon Prime Video, novinka)

Sebastian, začínající Mexický herec, má téměř všechno, co si přál. Tedy jen do chvíle, kdy je vržen zpět do hry zvané randění. Brzy zjistí, že v této hře jen prohrává. To ho nažene do náručí nejlepších přátel, kde zjistí, že není jediným nešťastným mileniálem, který nemůže najít lásku.

Mai (Mai: Matčin hněv) (Netflix, novinka)

Truchlící matka odhalí zločince, kteří mají na svědomí smrt její dcery, a navzdory svojí mírné povaze se rozhodne nemilosrdně pátrat po tom, co se doopravdy stalo.

Outer Range (Amazon Prime Video, novinka)

Royal Abbott je majitel ranče z Wyomingu, který se zoufale snaží držet letitého způsobu žití, který se v jeho rodině traduje. Hrdina však bude mít co do činění s velkým neznámým, když na svém pozemku odhalí nepochopitelnou záhadu.

Roar (Apple TV+, novinka)

Roar vypráví samostatně stojící příběhy vyprávěné z ženského úhlu pohledu. Antologie vzniká podle sbírky krátkých povídek od Cecilie Ahern.

Swimming with Sharks (ROKU, novinka)

Lou je mladá asistentka, která pracuje pro Joyce, ředitelku filmového studia. Firma je přeplněná manipulátory, podvodníky a intrikáři. Nikdo z nich však netuší, že Lou je všechny přechytračí.

The First Lady (Showtime, novinka)

Příběh je zasazen do východního křídla Bílého domu, kde se v tajnosti událo mnoho významných a svět měnících rozhodnutí, za nimiž stojí charismatické, komplexní a dynamické první dámy. Seriál nahlíží za oponu osobních i politických životů těchto enigmatických hrdinek.

The Thief, His Wife and the Canoe (ITV, novinka)

Mimořádný příběh o tom, jak John Darwin naplánoval svou vlastní smrt, aby získal peníze ze životního pojištění a vyhnul se bankrotu.

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Kromě Outer Range (a Ice Age: Scrat Tales) nejsem cílová skupina.
před 2 roky
Další články k tématu