18. 12. 2022

Týden v obraze: Vyloženě "vánoční" The Witcher: Blood Origin, Alice in Borderland a další...

Týden v obraze: Vyloženě "vánoční" The Witcher: Blood Origin, Alice in Borderland a další...

Týden: 19. prosince 2022 – 25. prosince

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

I Hate Suzie (Sky Atlantic, 2. série)

Život Suzie Pickles se naprosto převrátí, když je její mobilní telefon hacknut a její soukromé fotografie se objevují na veřejnosti, což Suzie dostane do extrémně kompromitující pozice. Epizodu po epizodě sledujeme Suzie vypořádávat se s fázemi šoku, popření, strachu, hanby, vyjednávání, viny, hněvu a přijetí. Suzie a její nejlepší kamarádka a zároveň manažerka Naomi se snaží udržet její život, kariéru a manželství s Cobem pohromadě přes nastalé životní drama.

Emily in Paris (Netflix, 3. série)

Emily se přestěhuje z Ameriky do Francie. Tam po ní v práci chtějí, aby na problémy pohlížela s americkým nadhledem. Poznává nové město, lidi i novou lásku.

I Am a Killer (Netflix, 4. série)

V tomhle dokumentárním seriálu podávají vězni odsouzení k trestu smrti za vraždu přímé výpovědi o svých zločinech.

Jack Ryan (Amazon Prime Video, 3. série)

Talentovaný analytik CIA Jack Ryan během vyšetřování podezřelých bankovních převodů narazí na něco, co od základu změní jeho dosavadní život. Místo práce za stolem je vržen přímo do terénu, kde musí prokázat, že je schopen se o sebe postarat. Soupeřem není nikdo menší, než nejnovější modla všech teroristů. Podaří se Ryanovi a jeho kolegům zabránit v chystaném útoku proti USA? Hra kočky s myší začíná.

Alice in Borderland (Netflix, 2. série)

Ryohei Arisu má rád hry a o svůj život se moc nestará. Jednoho dne tráví čas se svými dvěma kamarády a najednou všichni lidé okolo nich zmizí. Tři mladíci se v tu chvíli dostanou na místo, kde se setkají s dalšími lidmi a jsou nuceni společně hrát smrtící hru. Netuší, kde se to ocitli a proč. Pro vlastní přežití ale budou muset udělat cokoliv…

The Best Man: The Final Chapters (Peacock, novinka)

Pokračování filmové série. Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace a Murch se vrací. Sledujeme, jak se jejich vztahy vyvíjí a nejistoty minulosti se znovu objevují spolu s krizí středního věku, která se dostává do střetu s novým svěžím pohledem na život.

The Head (HBO Asia, 2. série)

Na jižní pól přišla zima. Malý tým výzkumníků známých na „Winterers“ zůstává na antarktické výzkumné stanici Polaris VI, aby pokračoval ve svém inovativním výzkumu, který je součástí boje proti změně klimatu.

Inside No. 9 (BBC Two, 8. série)

Copak se asi děje za zavřenými dveřmi ve vaší ulici? V tomto antologickém seriálu nahlédneme za šestero různých dveří s číslem devět a propátráme soukromí jejich obyvatel…

The Fabulous (Netflix, novinka)

Příběh lidí, kteří zasvětili svůj život módnímu průmyslu a snaží se v něm přežít. Ji Woo Min je retušér na volné noze, který má na starosti vylepšování fotografií. Je pohledný a ve své práci kompetentní, ale není do své práce zapálený ani ji nedělá s láskou. Pyo Ji Eun odmalička snila o práci v oblasti módy. Nyní pracuje jako vedoucí sekce agentury na propagaci luxusních značek. A snaží se přežít v módním průmyslu, díky své osobnosti a pozitivní energii. A tihle dva se do sebe zamilují.

Madre Solo hay Dos (Netflix, 3. série)

Dvě ženy si uvědomí, že jim v porodnici zaměnili děti, a tak začnou žít nový život spolu jako jedna trochu zvláštní rodina.

Letterkenny (Crave, 11. série)

Lettekenny je malé kanadské městečko v provincii Ontario. Jeho obyvatelstvo jde snadno rozdělit do tří různých skupin. Venkovští křupani, podivíni a chybět nesmí ani hokejisti. Tyto tři skupiny neustále řeší své rozpory. Hlavní hrdinou je farmář Wayne, který se snaží odolat technologickému vývoji, kterým prošlo jeho okolí.

The Witcher: Blood Origin (Netflix, novinka)

Šestidílná minisérie je prequelem k fantasy hitu The Witcher (Zaklínač). Příběh je zasazen do stejného světa, ale odehrává se 1 200 let před událostmi ze Zaklínače. Sledujeme počátky úplně prvního Zaklínače na světě a události, které vedly ke splynutí světů plných příšer, lidí a elfů v jeden.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu