30. 10. 2022

Týden v obraze: Blockbuster, Manifest, Titans a další...

Týden v obraze: Blockbuster, Manifest, Titans a další...

Týden: 31. října 2022 – 6. listopadu

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Love Island Australia (Nine Network, 4. série)

Australská verze britské reality show Love Island. Mladí Australané se vydávají na slunný španělský ostrov, aby tam potkali lásku svého života.

Otpusk (ТНТ, 2. série)

Gelendžik. Je to už pojedenácté, co rodina ze severu přijela na návštěvu k rodině z jihu. Saša, nejstarší syn seveřanů, chce požádat o ruku Lyusu, dceru jižanů, s níž se přátelí od dětství. Saša však ještě neví, že má přítele. Sašina matka Larissa, která už má dost výstřelků svého nicnetušícího manžela Sevy, se rozhodne rozvést. Seva má čas do konce prázdnin, aby manželství zachránil. Naproti tomu jižané svůj vztah teprve navazují. Borja, chudý, ale velmi mazaný majitel ubytovny, začal nedávno žít s krásnou Madinou. Její bývalý – nejbohatší muž města Taimuraz – se ji však snaží získat zpět. Je to příběh dvou rodin, z nichž každá bojuje o lásku.

Top Class: The Life and Times of the Sierra Canyon Trailblazers (IMDb TV, 3. série)

Top Class sleduje novou Mekku středoškolské atletiky, která se nachází nedaleko Los Angeles. Tým Sierra Canyon Trailblazers, který se stal šampionem státu, vstoupil na národní basketbalovou scénu s jedním z nejprestižnějších ročníků v historii, v němž se objevilo několik nejlepších hráčů v zemi – BJ Boston, Amari Bailey, Bronny James, Shy Odom, Zaire Wade a Ziaire Williams. Top Class poskytuje exkluzivní přístup k týmu, který balancuje mezi tlakem na soutěžení na světové scéně a zároveň hledá úspěch na jedné z akademicky nejelitnějších středních škol v zemi. Tým, kterému se předpovídá dominantní postavení a od kterého se očekává historicky nejvyšší úroveň, se musí semknout a zvládnout extrémní množství mediální pozornosti, fanfár a vnitřní dynamiky, aby dosáhl nejvyšších výkonů. Diváci, kterým jde o třetí státní šampionát v řadě, pod vedením svého hlavního trenéra Andreho Chevaliera, zažijí na vlastní kůži, jak nejčastěji instagramovaný středoškolský basketbalový tým v Americe zvládá vše od každodenního života až po hraní ve vyprodaných arénách.

Below Deck Adventure (Bravo, novinka)

První řada dalšího pořadu pod značkou Below Deck sleduje hosty charterové lodě v ledových norských fjordech, kde si vyzkouší vzrušující aktivity, jako jsou například jízda se psím spřežením, heliskiing, skoky do mrazivé vody nebo rybaření ve skandinávských vodách. Posádku megajachty čeká dosud nejtěžší zápřah – bude muset nejen obsluhovat nesmírně bohaté klienty, ale zároveň snášet fyzickou náročnost dobrodružství v podmínkách pod bodem mrazu.

I Am Shauna Rae (TLC, 2. série)

Shauně byla diagnostikována vzácná forma rakoviny mozku a léčba jí umožnila dosáhnout remise, ale měla vedlejší účinek, který nikdo nepředpokládal: přestala růst.

Young Royals (Netflix, 2. série)

Když princ Wilhelm (Edvin Ryding) přijíždí do prestižní internátní školy Hillerska, konečně dostává příležitost poznat své pravé já a zjistit, jaký život vlastně chce. Wilhelm začne snít o budoucnosti plné svobody a bezpodmínečné lásky daleko od královských povinností – když se však nečekaně stane dalším v pořadí na královský trůn, jeho dilema se vystupňuje, protože se musí rozhodnout. Láska, nebo povinnost.

Blockbuster (Netflix, novinka)

Blockbuster je komedie odehrávající se v poslední americké videopůjčovně Blockbuster, která zkoumá, co je třeba – a přesněji koho je třeba – k tomu, aby malý podnik uspěl navzdory všem překážkám.

The Dragon Prince (Netflix, 4. série)

Příběh o dvou lidských princích a bratrech, Callumovi a Ezranovi, kteří jsou nuceni uzavřít spojenectví s elfskou vražednicí Raylou a vydat se na neuvěřitelnou cestu, která může přinést mír do jejich válčících zemí.

Hip Hop Homicides (WE tv, novinka)

Od nechvalně proslulých vražd Tupaca a Biggieho Smallse až po nesčetné případy úmrtí dalších rapperů – hiphopová komunita byla dlouho sužována vraždami. Tuto skutečnost se nyní rozhodl prozkoumat Curtis „50 Cent“ Jackson.

Kold x Windy (WE tv, novinka)

Malika s uměleckým jménem Kold je vycházející hvězdou hip-hopu, která se zoufale snaží vytvořit lepší život pro sebe a svého syna v jižní části Chicaga. Její důvěrnice Renee s uměleckým jménem Windy je rapperka silně oddaná městským ulicím. Když se Malikina kariéra začne rozjíždět, dožene ji její celoživotní hřích – podvody s kreditními kartami. Tváří v tvář rostoucímu tlaku se brzy ocitne na rozcestí a musí se rozhodnout, kterou cestu se vydá. Renée, která se také věnuje podvodům s kreditními kartami, však nesouhlasí s touhou své nejlepší kamarádky změnit jejich image a nezastaví se před ničím, aby jí v tom zabránila. Podaří se Malice vymanit se z kriminálního života, aby dosáhla svých hudebních snů a zachránila svou rodinu?

Killer Sally (Netflix, novinka)

Rozhovory s přáteli, rodinou a samotnou Sally McNeilovou mapují bouřlivé manželství kulturistického páru a jeho šokující konec v podobě valentýnské vraždy.

Titans (DC Universe, 4. série)

Superhrdinský seriál z DC Universa. Titans je skupinka mladých nebojácných hrdinů vedených Nightwingem, bývalým Batmanovým chráněncem, který byl dříve známý jako Robin. Ten pokračuje v kariéře policisty, dokud mu cestu nezkříží mladá dívka, která má zjevně moc solidně pocuchat prakticky kohokoliv. Problém je, že po ní jde tajemná skupina kultistů, pronásleduje ji podivná lovkyně a do toho všeho se zdá, že Robina může dohnat i jeho vlastní minulost…

Buying Beverly Hills (Netflix, novinka)

Sleduje klienty a agenty realitní agentury Mauricia Umanského v Beverly Hills.

El Fin del Amor (Amazon Prime Video, novinka)

Příběh se točí okolo Tamary, drzé filozofky popkultury. Poté, co se Tamara vyrovná s vlastní ortodoxní židovskou výchovou v Buenos Aires, opouští svého přítele, aby se stejně jako předtím v náboženském životě vzbouřila proti tradičnímu pojetí romantiky.

Lookism (Netflix, novinka)

Ve společnosti, kde to mají hezcí lidi snazší, vede nepopulární středoškolák dvojí život na střídačku ve dvou tělech. Jedno je z formy, to druhé zase velmi atraktivní.

Lopez vs. Lopez (NBC, novinka)

Komedie o obyčejné rodině, která se hádá, usmiřuje a společně prožívá radosti a strasti.

Manifest (Netflix, 4. série)

Když letadlo letu č. 828 bezpečně přistálo po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům se ulevilo. Aniž by to tušili, během těchto několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a jejich přátelé, rodiny a kolegové dávno truchlili jejich ztrátu a posunuli se se životem dál. Nyní musí hrdinové čelit nemožnému, nicméně dostávají druhou šanci. Sotva však nová realita začne doléhat, odhalí se ještě větší záhada. Někteří z pasažérů si uvědomí, že jsou dost možná předurčeni k významnějším věcem, než si vůbec kdy dokázali představit.

Mickey Mouse Funhouse (DisneyNOW, 2. série)

Sledujte Funnyho, kouzelný mluvící domeček, který vede Mickey Mouse a jeho kamarády k nápaditým dobrodružstvím.

The Mosquito Coast (Apple TV+, 2. série)

Adaptace stejnojmenného románu z roku 1981, který napsal Paul Theroux, strýc herce Justina Therouxe. Hlavní hrdina je idealista, který se rozhodne usadit svou rodinu v Latinské Americe.

The Fabulous (Netflix, novinka)

Příběh lidí, kteří zasvětili svůj život módnímu průmyslu a snaží se v něm přežít. Ji Woo Min je retušér na volné noze, který má na starosti vylepšování fotografií. Je pohledný a ve své práci kompetentní, ale není do své práce zapálený ani ji nedělá s láskou. Pyo Ji Eun odmalička snila o práci v oblasti módy. Nyní pracuje jako vedoucí sekce agentury na propagaci luxusních značek. A snaží se přežít v módním průmyslu, díky své osobnosti a pozitivní energii. A tihle dva se do sebe zamilují.

Young Rock (NBC, 3. série)

Komedie se inspiruje mládím Dwayna „The Rock“ Johnsona.

Dangerous Liaisons (Starz, novinka)

Seriál vypráví příběh markýzy de Merteuil a vikomta de Valmonta, kteří se setkají jako vášniví mladí milenci v Paříži na pozadí revoluce. Snaží se napravit křivdy vlastní minulosti, zatímco stoupají po schůdcích pařížského aristokratického žebříčku. Po cestě svádějí a manipulují se šlechtou i sami sebou ve snaze přežít. Seriál je adaptací románu Nebezpečné známosti.

Family Karma (Bravo, 3. série)

Tahle realitka sleduje životy sedmi indo-amerických přátel.

The Idol (HBO, novinka)

Seriál se odehrává na pozadí hudebního průmyslu a soustředí se na svépomocného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s nadějným popovým idolem.

Lost Treasures of Egypt (National Geographic, 4. série)

Strhující, akční série, která sleduje mezinárodní týmy archeologů během sezóny vykopávek v egyptském Údolí králů.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu