21. 4. 2014

HBO dvojnásobně obnovuje!

HBO dvojnásobně obnovuje!

Stanice HBO má pro své fanoušky v posledních dnech samé dobré zprávy. Po prodloužení hitu Game of Thrones (Hra o trůny) před pár dny nyní stanice oznámila, že dává zelenou novým sériím u dvou komedií.

Jedná se o letošní novinku Silicon Valley, která dostane druhou sezónu, a komedii Veep (Viceprezidentka), která se dočká již čtvrté řady. Oba seriály se vrátí v roce 2015.

Silicon Valley se fanouškům představil 6. dubna po premiéře GoT. Komedie o skupince slibných chytrolínů získala přes dva miliony diváků; šlo tedy o nejlepší komediální premiéru od roku 2009.

Veep začal svou třetí sérii s jedním milionem diváků, tedy se stejným počtem, který sledoval finále druhé řady. Veep je – stejně jako sesterská komedie stanice Girls – pravidelným zástupcem stanice u všemožných ocenění, chválu sklízí jak od fanoušků, tak od kritiků.

Rozhodnutí o prodloužení těchto seriálů přichází poté, co HBO před časem zrušila komedie Family Tree a Hello Ladies, obě po první sérii. Naopak nových řad se dočkaly také novinky Looking a Getting On.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
nevermore

nevermore

To je dobře. Silicon Valley je skvělej. ;)
před 10 roky
dudys

dudys

super!
před 10 roky
Další články k tématu