Diskuze k článku Castle hledá nové tváře
avatar uživatele
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
5. 7. 2015 / 21:28:46 (před 8 roky)
off

*hispánského :)

Já jsem zvědavá, kterou kariéru si Beckettová nakonec vybere. Třeba zkusí obojí, aby si nemusela vybírat, aspoň ne hned. Ale stejně, Montgomery a Gatesová seděli vždycky jako kapitáni za stolem, tak nevím, jak to chtějí udělat, pokud tam skončí i Beckettová.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
avatar uživatele
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 7. 2015 / 23:52:08 (před 8 roky)
off

Hmm, teda, ja som len na 5.sérii, takže pre mňa sú to samé novinky, ale spoilery mi nevadia, inak by som ich nečítala. Neviem veru, mne by sa Beckettová celkom aj hodila na kapitánku, hoci je fakt, že tí predtým čo tam boli stále len sedeli za stolom. Ale som rada, že Gatesová odchádza, ja ju proste neznášam, je strašne otravná, nepríjemná osoba, čo len zazerá či už na Castlea alebo Beckettovú, naopak mi tam chýba Montgomery, ktorý mi tam oveľa viac sedel, no škoda, dopriali mu úplne iný osud. Každopádne som zvedavá akým smerom sa to bude uberať, ale som rada, že dostali plných 22 epizód, na rozdiel napríklad od Mentalistu, ktorého skracovali.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
avatar uživatele
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
12. 7. 2015 / 21:37:54 (před 8 roky)
off

Wau wau wau, no ľudia na toto som zvedavý. A to z dôvodu, ktorý určite absolutne nikoho nenapadol!! Ja som veľký fanúšik scifi, takže moja absolutne najobľúbenejšia epka je bez debaty 6x05, kde boli tí týpci z budúcnosti, tú časť som videl aspoň 5krát, ale neočakával som žeby sa z toho niečo mohlo stať. Lenže vyzerá to tak žeby sa predsa len z toho niečo mohlo stať! V tej epke povedal ten týpek z budúcnosti Castlevi a Becketovej, že nemôže uveriť tomu, že si ju vzal, už to bolo niečo čo sa stalo až potom, ale samozrejme to bolo jasné že sa stane. Ale keď sa Castle spýtal ako to vie, tak jeho odpoveď bola, že to čítal na prebale jeho knihy ,,Richard Castle ženytý so SENÁTORKOU Becketovou, tri deti" Vtedy som tomu nevenoval veľku pozornosť, keďže to nevyzeralo ani v najmenšom žeby mohla byť senátorkou, ale teraz?? No som hodně zvedavý!! ;)

May the odds be ever in your favor.
avatar uživatele
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 8. 2015 / 15:10:17 (před 8 roky)
off

Beztak ji plánují pro Espa, ne?

avatar uživatele
HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
17. 8. 2015 / 20:58:23 (před 8 roky)
off

Tak tady máme naši Hayley...

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.