3. 7. 2016

Arrow: Nálož castingových novinek z páté řady

Arrow: Nálož castingových novinek z páté řady

Do seriálu Arrow v akutálně natáčené páté řadě přichází nový zloduch. Anton Church je velmi bezohledný ke svému okolí. Je tváří zločinu a podle všeho měl by nahradit Damiena Darhka. Castingový tým hledal herce, který má již od prvního pohledu respekt a životem si razí cestu jemu vlastní. Ze všech kandidátů vyhrál veterán z The Walking Dead, Chad L. Coleman.

Dále se tým rozrůstá o další novou tvář. Herec Rick Gonzalez, známý ze seriálu Reaper, si v páté řadě zahraje ve vedlejší roli postavu z DC komiksu, Wilda Doga. Bude to bývalý mariňák, který se rozhodl chránit své město. Jeho divoká povaha donutí Green Arrowa vzít ho pod svou ochranu.

Castingové novinky nekončí. Další herec, který získal stálou roli, je Josh Segarra. Pro Olivera Queena přichází nový spojenec. Herec známý ze své vedlejší role v Chicago P.D. si zahraje postavu Adriana Chase, státního návladního ze Star City, který bude spolupracovat s novým starostou. Oliver chce totiž město vyčistit skrze právní systém. Chase je jednou z postav, které v komiksech vystupují jako Vigilante. Postava se prvně ukázala v komiksu z roku 1983 „New Teen Titans Annual #2“. Jeho rodina byla zabita mafiány, a tak se rozhodl najít spravedlnost po svém.

Další tváří bude herečka Madison McLaughlin, která se tentokrát převtělí do hrdinky Artemis. Herečka Madison McLaughlin se objevila prvně po smrti Laurel jako Evelyn Crawford. McLaughlin si zahraje v několika epizodách páté série. V DC komiksech byla Artemis dcerou zloducha Sportmastera a Huntress, ovšem po čase si ji Green Arrow vzal pod svá ochranná křídla.

Předposlední novou tváří bude herec z The McCarthys, jenž v seriálu ztvární policejního detektiva. Tyler Ritter si zahraje ve vedlejší roli postavu detektiva Malona, který rozšíří řady policejního sboru ve Star City. Nahradí tak kapitána Lance, který již sbor opustil. Navzdory tomu, že Lance již nepracuje pro policii a i jeho obě dcery jsou pryč, neznamená to, že jeho setrvání v seriálu bude dáno do pozadí. Dále bude hrát hlavní roli a rozhodně ještě zamíchá kartami v páté řadě.

Poslední ohlášenou tváří bude herečka Carly Pope v roli zvídavé reportérky. Její Susan Williams se prvně ukáže ve třetím díle nové páté série. Bude zde hledat svůj velký článek, který se podle ní točí u nového starosty. Herečku můžeme ještě před účinkováním v Arrowovi vídat během léta v šesté sérii Suits.

Pátá řada Arrowa se vrací na The CW ve středu 5. října.


Co říkáte na dlouhý seznam ohlášených herců? Přinese podle vás pátá série zlepšení?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Pipa22

Pipa22

;-) nadeje umira posledni ...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tyreese v TWD bol super, tak neviem ako zahra zloducha ked tam bol dobrak...
před 7 roky
RRR

RRR

Po skvelých 2 sériách prišla strašná 3. séria a po nej úplná katastrofa - 4. séria. Ja dávam 5. sérii 3...
před 7 roky
Další články k tématu