25. 4. 2024

Novinka pod lupou: Under the Bridge (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Under the Bridge
Žánr drama, krimi, životopisný, mysteriózní, thriller, truecrime
Stanice Hulu
Premiéra 17. 4. 2024
Vysílání středa
Délka pilotu 54 minut

O čem to je?

Čtrnáctiletá Reena šla s přáteli na večírek, ale nikdy se nevrátila domů. Sedm dívek a jeden chlapec jsou podezřelí z její vraždy.

Dramatické zpracování skutečného případu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jsem překvapená, pilot nebyl tak dobrý, jak jsem čekala. Vlastně to byla z poloviny i trošku nuda. Druhá část epizody, kdy už se řeší zmizení dívky a potenciální zločin, mě bavila víc, ale ten začátek tedy za mě pomalý a nezáživný. Postavy jsou protivné a nesympatické, a to včetně oběti. Jediné, co vás nutí cítit lítost, je fakt, že jde o příběh podle skutečné události. Kdyby to byla fikce, tak bych byla přísnější.

Ale i tak se na to dívat dá. Jsem zvědavá, co přinesou další epizody, snad už se příběh nebude moc vracet před tu zásadní událost, ale bude spíš sledovat samotné vyšetřování, protože to mě baví víc. Určitě dám šanci i dalším dílům, ale přiznám se, že jsem od toho čekala víc.

  • podle skutečnosti
  • vyšetřování
  • policistka
  • dětské postavy včetně oběti
  • působí to trošku nezáživně
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu