7. 5. 2024

Novinka pod lupou: Dil Dosti Dilemma (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Dil Dosti Dilemma
Žánr drama
Stanice Prime Video
Premiéra 25. 4. 2024
Vysílání celá série k dispozici (7 epizod)
Na CZ streamech Prime Video
Délka pilotu 42 minut

O čem to je?

Asmařino léto se změní, když je za trest poslána ke svým prarodičům. Aby si zachovala tvář, předstírá před kamarády, že je v Kanadě. Na pozadí tradičního prostředí nachází opravdová přátelství, životní lekce a náznak romantiky. Její lži by však mohly všechno zničit.. Dokáže najít odvahu být sama sebou?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Teen seriál pro teen publikum. Za mě dobrý. Nic speciálního, prostě rozmazlená mládež netuší, kde jsou hranice slušnosti a úcty, ale brzy se to dozví. Za mě příběh super, možná i donutí pár mladých diváků zamyslet se nad tím, že peníze a prestiž u vrstevníků opravdu nemusí být všechno.

Moc se mi líbila jedna věta, kterou hrdince řekla její matka. Říkala něco ve smyslu, že ty peníze, které rodina má a kterými se holka povyšuje nad těmi, kteří peníze nemají, že pro ně nehnula ani prstem, že si sama nevydělala a nijak se k nim nepřičinila, takže pro ni mají být pocta, ne samozřejmost.

Dál koukat nebudu, přece jen indické teen drama není úplně pro mě, ale pilot nebyl tak hrozný, jak jsem čekala, takže palec nahoru.

  • promluva do svědomí
  • ukazuje realitu moderních teenagerů
  • nejsem cílovka
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu