11. 4. 2024

Novinka pod lupou: Veronika (SkyShowtime)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Veronika
Žánr drama, thriller
Stanice SkyShowtime
Premiéra 22. 3. 2024
Vysílání pátek
Na CZ streamech SkyShowtime (k dispozici i dabing)
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Když policistka závislá na lécích uvidí mrtvolu, má dojem, že se zbláznila. Ale uvědomí si, že vidí oběti nevyřešených zločinů a rozhodne se vraha chytit dřív, než znovu udeří.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Podle popisu mi seriál přišel zajímavý. Navíc Švédsko a kriminálky? Sem s tím. Ale přišlo mi, že pilot nastolil docela pomalé tempo. Jasně, pořád tam byly zajímavé prvky, které mě lákají k dalšímu sledování. Ale trošku jsem doufala, že to nebude jen další nudné rodinné drama, ale dočkáme se pravé severské mrazivé krimi atmosféry, což mi tady zatím hodně chybí.

Hlavní hrdinka není moc sympatická. Ale možná jsem ji ani pořádně neviděla. Přišlo mi, že je to celé takové tmavé, ani ne šedivé, ale prostě tmavé, že na monitoru ani pořádně nic nevidím. Asi by to lépe vyniklo, kdybych koukala v noci za tmy, ale na to bohužel není čas ani energie. Ale téma vypadá jako něco, co by mě mohlo bavit (Ghost Whisperer je zrovna v anketě, tak mi hned naskočil), takže asi zkusím i další epizody.

  • zajímavé téma
  • potenciál
  • hrdinka je nemastná, neslaná
  • chybí mi severská mrazivá atmosféra
  • pomalé tempo bez atmosféry
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu