3. 4. 2024

Novinka pod lupou: Davey & Jonesie's Locker (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Davey & Jonesie's Locker
Žánr komedie, rodinný, teen, scifi
Stanice Prime Video
Premiéra 22. 3. 2024
Vysílání celá série k dispozici (10 epizod)
Délka pilotu 25 minut

O čem to je?

Kamarádky Davey a Jonesie mají pocit, že vůbec nezapadají mezi spolužáky a jejich banální středoškolské problémy. Když zjistí, že jejich skříňka je ve skutečnosti portál do multiversu, vydají se na nová dobrodružství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hehe, jako sice pilot hodně tlačil na pilu, ale nemůžu říct, že bych se nebavila. Trošku jsem měla obavy, že to bude spíš dětský seriál, ale je to taková ta blbůstka pro puberťáky, ale dokážou se u toho pobavit klidně i dospěláci, kteří to budou brát trošku s nadsázkou.

Na druhou stranu asi nepůjde o seriál, na který bych dlouho vzpomínala. Spíš ho beru jako takovou nenáročnou oddychovku. Ale zase musím říct, že obě hlavní hrdinky jsou docela nesnesitelné. I když to patří k tomu příběhu, no. Takže ve výsledku vlastně nevím, co si o tom myslet, jak můžete vidět z mého zmateného názoru.

  • správně trhlé
  • nějakým kouzlem si drží vaši pozornost
  • obě hrdinky jsou docela nesnesitelné
  • je to děsná blbost, když se nad tím zamyslíte
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IrmaVep

IrmaVep

Hehe, mně stačí "hehe" a jsem zaháknutá ;D Názor je tak zmatenej, že se fakt chci přesvědčit, že...
před 3 týdny
Další články k tématu