3. 4. 2024

Novinka pod lupou: Boku no Itoshii Youkai Girlfriend (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Boku no Itoshii Youkai Girlfriend (My Lovely Yokai Girlfriend)
Žánr dobrodružný, komedie, horor, romantický
Stanice Prime Video
Premiéra 22. 3. 2024
Vysílání celá série k dispozici (8 epizod)
Na CZ streamech Prime Video
Délka pilotu 38 minut

Kdo?

Tvůrci Yalun Tu, Zach Hines
Hrají

O čem to je?

Hororovo-komediální seriál o osamělém vysokoškolském studentovi a yōkai, který se s ním náhodou spojí prostřednictvím magického kouzla. Bizarní milostný příběh se po záhadné sérii vražd rychle změní v epickou ságu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pro nadržené puberťáky asi ok, ale jako seriózní seriál tohle snad nemůže fungovat v žádné kultuře, ne? Ten hrdina je tak cringy, že mi bylo úplně nepříjemné na něj koukat. Když holce vysvětloval, co je to rande, a skoro se hanbou propadl pod stůl, měla jsem dost.

Zdá se mi, jako by to spíš byla nějaká parodie. Jasně, je to fantasy, tvůrci si mohli vymyslet cokoliv, ale za mě to nefunguje, je to prostě hrozně blbé. Na druhou stranu nevím, třeba je to podle nějaké úspěšné mangy nebo anime nebo něco a má to miliardu fanoušků, upřímně bych se ani nedivila, tam jsou taková divná témata na denním pořádku. Tak i tak mě ale tady tato hraná verze rozhodně nepobavila ani nepřesvědčila, že bych ve sledování měla pokračovat dál.

  • tak blbé, že nemůžete přestat koukat
  • hrdina je na facku
  • efekty nic moc
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu