6. 4. 2024

Novinka pod lupou: Big Mood (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Big Mood
Žánr komedie
Stanice Channel 4
Premiéra 28. 3. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Délka pilotu 28 minut

O čem to je?

Řada chaotických událostí pořádně otestuje desetileté přátelství Maggie a Eddie. Maggie se po letech opět projeví bipolární porucha a Eddie zvažuje, jestli jim jejich přátelství vlastně neškodí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jop, další britská komedie, která dopadla přesně tak, jak jsem podle plakátu očekávala. Není to můj styl, nebavila jsem se. Na druhou stranu už jsem viděla desítky mnohem horších seriálů, které mi rvaly oči a uši, tohle jsem odsledovala celkem v klidu. Ale že bych měla chuť na další díly? To zase ne.

Hrdinky mají dobrou chemii, ale samy o sobě mi až tolik nesedí. Ani jedna z nich není sympatická, ale asi je to opět dané tím, že seriál jde s dobou a snaží se ukázat trable dospělých třicátnic v dnešním světě. Na tom samo o sobě není nic špatného, jen se mně osobně tahle doba tak úplně nesedí a nebaví mě na ni koukat.

Další díly vynechám, vtipu tady tolik nebylo a hrdinky mě taky na další sledování nenalákají, takže se nemusím ani nějak těžce rozhodovat.

  • epizoda příjemně utíká
  • přátelství kamarádek
  • hrdinky sami o sobě mi nesedí
  • vtipu jsem tady moc nenašla
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu