10. 2. 2024

Novinka pod lupou: Domino Day (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Domino Day
Žánr drama, nadpřirozený
Stanice BBC Three (Velká Británie)
Premiéra 31. 1. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut

O čem to je?

Domino je mladá, mocná čarodějka, která potřebuje vysávat energii z jiných, ale neví proč. Chtěla by najít někoho, kdo jí pomůže pochopit, kým vlastně je. To ale netuší, že už ji sleduje skupina čarodějnic, které ji chtějí zastavit, než její moc zničí vše kolem ní.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Beru všemi deseti. Čarodějnických seriálů už v dnešní době moc není a když se nějaký objeví, tak se u něj nemůžu ubránit pocitu, že to zdaleka není, co to bývávalo. Ale tady Domino mi učarovala (pun intended).

Sice mi přišlo trošku zvláštní, jak moc děvkařsky se obléká, ta si vyloženě říká o to, aby ji někdo přefiknul v tmavé uličce. Ale jinak herečka je sympatická, a i jako postava mi hrdinka sedla. Rozhodně za mě lepší čarodějnický pilot než nedávný Sanctuary: A Witch's Tale.

Příběhově mi to tady docela sedlo. Je to možná trošku temnější, než by se mi úplně líbilo, ale na druhou stranu se mi líbí, že je příběh serializovaný a že zatím vůbec netuším, jakým směrem se to bude ubírat. Určitě si seriál přidám do chci vidět, protože… no… ho prostě chci vidět celý.

  • sympatická hrdinka/herečka
  • čarodějnictví
  • jsem zvědavá na další epizody
  • formující se milostný trojúhelník už je ohrané klišé
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu