12. 5. 2024

Novinka pod lupou: Star Wars: Tales of the Empire (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Star Wars: Tales of the Empire (Star Wars:Příběhy z impéria)
Žánr akční, dobrodružný, scifi, animovaný
Stanice Disney+
Premiéra 4. 5. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Délka pilotu 17 minut

O čem to je?

Pomstychtivá mladá žena a bývalý Jedi procházejí nelítostným Galaktickým impériem v různých obdobích a jejich rozdílná rozhodnutí určují jejich osudy v rychle se měnící galaxii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Filoni je boží. Temněji vedené příběhy, které nás zasvěcují do minulosti známých postav z filmů, či seriálů (např. kouzelnice Morgan), jsou pojaty hodně osobně, s pohledem do duše. Zajímalo Vás někdy, proč jsou takoví a proč bojují na té, či oné straně? Tady dostanete odpovědi v krásném animovaném balení a světelné meče u toho nechybí. Dokonce se tvůrci neleknou ani krvavějších scén jako té úvodní u první epizody s generálem Grievousem. Poté se už nelze divit, že ho ve filmové epizodě III chtěl Obi- Wan dostat, seč mohl. Opět mohu jen litovat, že jde o 6 krátkých epizod, zvládnul bych jich o hodně více.

  • Vzestupy známých postav v temnějším, osobnějším pojetí
  • Jen 6 dílů
  • Krátké epizody
80 %
Mé hodnocení
richardK
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu