8. 10. 2018

Novinka pod lupou: Star Wars Resistance (Disney)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Star Wars Resistance
Žánr Animovaný, Sci-Fi
Stanice Disney
Premiéra 7. 10. 2018
Vysílání neděle, 22:00

Délka pilotu: 43 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh je zasazen několik dekád po událostech z Návratu Jediho a šest měsíců před událostmi ze Síla se probouzí. Hlavním hrdinou je Kazuda Xiono, mladý pilot, který je naverbován k povstalcům, aby dělal špeha v nitru sílící hrozby v podobě Prvního řádu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Pro mě jako nefanouška Star Wars je to úplně stejné jako Clone Wars. Stejné animace, stejné typy postav, stejné provedení určené pro děti. Příběh je zasazen do univerza Star Wars a jsou tady některé známé postavy, celkově si ale jede vlastní příběh, který pravděpodobně už byl zasazen do komiksů a knih. Anebo možná ne, nevím.

Každopádně příběh samotný vypadá celkem solidně. Hlavní hrdina je sice z půlky namyšlený a z půlky zoufalý a vyděšený, takže jsem si ho nedokázala oblíbit, naopak mi byl nesympatický. Ostatní postavy ale vypadají solidně, hlavně závodnice bude parádní zdroj sarkastických hlášek, takže seriálu nebude chybět ani vtip, což se vždycky cení.

Ale jinak seriál nenabízí nic navíc. Není ani extra napínavý a je hodně předvídatelný. Jak říkám, je vytvořen pro děti, takže nečekejte žádnou velkou akci nebo brutalitu. Prostě další Star Wars animovaný seriál ke sledování s dětmi.
  • vedlejší postavy
  • pohodová atmosféra
  • hlavní hrdina
  • předvídatelné, bez napětí
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu