24. 7. 2019

Novinka pod lupou: Year of the Rabbit (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Year of the Rabbit
Žánr Komedie, Historický, Krimi
Stanice Channel 4
Premiéra 10. 6. 2019
Vysílání pondělí, 22:00

Délka pilotu: 24 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje skupinku detektivů z viktoriánské anglie. Detektiv Rabbitt dostane nového parťáka, mladého nadšence, který hraje striktně podle pravidel. Kapitánova adoptivní dcera se stane první dámou v policejních řadách a doplní partu. Trojice bojuje proti zločinu, pouličním gangům, zkaženým politikům, bulharským princům, spiritualistům, hudebním hvězdám i slonímu muži.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Přijde mi, že ta řada trapných a zbytečných komedií se rozrůstá donekonečna. Máme tu dalšího čerstvého zástupce. Název seriálu je to nejlepší, čeho se dočkáte.

Komedie, krimi a historie k sobě obecně příliš neladí a Year of the Rabbit je toho stoprocentním důkazem. Postavy nemůžou být otravnější, ovšem hlavní hrdina s jedním ukousnutým (?) obočím nemá obdoby. Nechápu, kdo je schopný ho vystát, a už vůbec nevím, jestli se někomu tento seriál opravdu může líbit. Asi ano, jinak by se nenatočil, ale proč? Alespoň špetka vkusu by neuškodila.

Na rozdíl od Too Old to Die Young, který jsem viděla před pár hodinami, je tady plus stopáž. Těch 25 minut není taková katastrofa, horko těžko se to překonat dá. Ale asi je vám jasné, že dalším dílům se vyhnu velkým obloukem. A vy byste měli taky.
  • stopáž
  • mix krimi historické komedie
  • trapný scénář
  • bez vtipu
  • iritující postavy
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu