22. 8. 2019

Novinka pod lupou: Deep Water (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Deep Water
Žánr Drama
Stanice ITV
Premiéra 14. 8. 2019
Vysílání středa, 21:00

Délka pilotu: 45 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje životy tří žen, které žijí v nádherném prostředí ve Windermere. Jde o moderní pohled na rodinu a tlak, kterému čelíme v každodenních uspěchaných životech. Hrdinky se snaží zabezpečit rodinu, kvůli čemuž jsou dokonce ochotné podstoupit kontroverzní akce, jen aby vše zůstalo pohromadě a ony si udržely hlavu nad vodou.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Hvězdné obsazení, ale příběh nezaujal. Je to jako ostatní dramata na ITV, přísahám, že všechny jsou dělané jako přes kopírák. Na rozdíl od některých jiných tady ale není příběh, který by stál za zhlédnutí.

Vlastně ani nevím, co mám k pilotu říct. Není to nic extra špatného, jen ve mně nedokázal zanechat absolutně žádný dojem. Sledovala jsem ho vyloženě z donucení, nezaujaly mě postavy ani příběh. Po dokoukání hned píšu tento názor a pořádně si vlastně ani neuvědomuju, co se tady všechno stalo.

Máme tu hned několik postav, resp. manželských párů, a u všech stojí v centru dění nevěra. Žádné aférky ale nejsou zajímavé. Většina akcí se dala předpovídat na míle daleko a byla tak klišoidní, že se mi chtělo smát.
  • známé tváře
  • příběh ani postavy nezaujmou
  • klišoidní a předvídatelné scény
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu