7. 5. 2020

Novinka pod lupou: The Forest of Love: Deep Cut (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Forest of Love: Deep Cut (Les lásky až na kost)
Žánr krimi, drama, retro, thriller
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 30. 4. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 60 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Sion Sono
Hrají

O čem to je?

Nic není takové, jak se na první pohled zdá. To zjistí charismatický podvodník a talentovaný filmový štáb, který se ponoří do životů dvou emočně pošramocených žen.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přijde mi, že u všech tří asijských Netflixů dnes píšu to stejné. I tady platí, že začátek vypadal hodně slibně, ale pak se z toho stala docela velká slátanina.

Nejsem si jistá, jestli je Deep Cut pouze rozšířením základního filmu, nebo jestli film stojí zvlášť a minisérie ho obohacuje o zcela nový materiál nebo dokonce nové příběhy. Každopádně jsem film neviděla a po pilotu Deep Cut ani nemám potřebu ho sledovat.

Každopádně musím říct, že z trojice Extracurricular, The Victims' Game a Deep Cut hodnotím tuto novinku jako nejvydařenější. Konec přinesl potenciál – vypadá to, že bychom se mohli dočkat solidních psychologických her s nevinnou hrdinkou. Také mě zajímá, jakou spojitost má s příběhem úvodní scéna, protože to vysvětleno zatím vůbec nebylo.

Příběhy o sériových vrazích patří mezi mé oblíbené, ale tady zatím ani nevíme, že tady nějaký bude (soudě podle popisu filmu). Smrt spolužačky vypadala jako nehoda… ono obecně v podstatě nic z pilotu nebylo v rámci epizody vysvětleno, takže pokud rovnou nezačnete koukat na další díly, tak v tom budete trošku plavat jako já.

S japonskou tvorbou nemám vůbec zkušenosti, ale můžu říct, že pár měsíců stará novinka Followers od japonského Netflixu mě zaujala o poznání víc.

  • potenciál do dalších dílů
  • žádné náznaky vysvětlení
  • úvodní scéna bez souvislostí
  • nemám chuť po prvním díle sledovat dál
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu