29. 10. 2019

Novinka pod lupou: Are You Afraid of the Dark? (Nickelodeon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Are You Afraid of the Dark?
Žánr minisérie, horor
Stanice Nickelodeon
Premiéra 11. 10. 2019
Vysílání pátek
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Rachel je nováček ve škole, kde si jí všimne skupinka přátel. Ti se v noci společně schází, aby si vyprávěli strašidelné příběhy. Rachel jim řekne svůj první příběh. Všichni však brzy s hrůzou zjistí, že její pohádka se začíná odehrávat i ve skutečnosti.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jsem docela zvědavá, jak se příběh nakonec rozvine. První epizoda totiž představuje příběh, který má následně ožít, ale jestli tohle bude všechno, co se skutečně stane, tak upřímně nic moc.

Jako chápu, že je to Nickelodeon, stanice orientovaná na děti. Na to, že na seriál můžou koukat i předškoláci, je docela temný a dokážu si představit, že malé děti může vystrašit. Ale upřímně jsem se rozesmála, když Rachel vyprávěla svůj příběh v lese a ten jeden kolega se tam málem pokáknul strachy z toho, že klaun nemá oči nebo že po cirkusákovi lezli švábi. A to (pro ně) nebylo ani na videu, ale jen vyprávěné.

Jinak je to ale pěkná temná pohádka. Opravdu nemůžu říct, že by byla strašidelná pro dospělé, ale pro děti k Halloweenu by to mohl být super strašák. Navíc to má jen tři díly, takže je u toho dobře zabavíte během odpoledne, aniž by je to strašilo nějak dlouhou dobu.
  • temná atmosféra dětského seriálu
  • příběh není strašidelný (pro dospělé)
  • přehrávání herců z příběhu
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Franki

Franki

da se to ale původni serial byl lepsi byt nekteré přibehy byly tedy "zvrhlé"
před 4 roky
Další články k tématu