28. 1. 2020

Novinka pod lupou: The Healing Power of Dude (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Healing Power of Dude
Žánr drama, komedie
Stanice Netflix
Premiéra 13. 1. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Noah Ferris je jedenáctiletý kluk, který trpí obrovskou úzkostí a strachem z kontaktu s ostatními lidmi. Aby se s tím vyrovnával lépe, dostane pejska, který mu má pomoct ulevit a překonat těžké situace.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Opět asi seriál, který je spíše cílený na mladší publikum. Dá se u něj zabavit i v pozdějším věku, pokud ho nechcete brát nějak extra vážně, ale na druhou stranu si myslím, že existují lepší kousky a když už máme se sledováním ztrácet tolik času, tak ať to alespoň stojí za to.

Tento pilot byl takový milý, hodně tomu pomáhal psí voiceover. Psí hrdina má solidní hlášky, které se perfektně hodí k tomu jeho nevinnému kukuči. Je jasné, že zvíře tady bude hlavní hvězdou, ostatně i příběh je kolem toho tak nějak koncipovaný.

Co se týče lidských postav, nikdo mi vyloženě nevadil. Nemůžu se ale nepozastavit nad hlavním hrdinou. Samozřejmě je mi jasné, že to pro něho nemůže být žádná sranda. Ale absolutně se nedokážu vžít do těchto moderních problémů, kdy lidé můžou být diagnostikováni opravdu čímkoliv. Nechce kolem sebe společnost? OK, napíšeme mu syndrom ten a ten a necháme ho v klidu doma. Nevím, ale přijde mi, že před pár lety tohle bylo naprosto nemyslitelné. Jasně, každý občas ze strachu vynechal školní hodinu nebo celý den. Ale abych se týden odhodlávala vstoupit do dveří, to mi opravdu hlava nebere. Myslím, že rodiče by mi tak akorát dali přes prdel a řekli by mi, ať se vzpamatuju a přestanu blbnout, a tím by bylo vymalováno. Dnes se s dětmi zachází jako v rukavičkách a jak říkám, nevím, jestli je to opodstatněné, ale nedokážu se do toho prostě vžít.
  • psík a jeho voicover
  • postavy jsou docela sympatické
  • celá hlavní linka mi přijde naprosto nepochopitelná
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Mistin

Mistin

Nebýt toho roztomilého a vtipného pejska, tak na to nekoukám dál, ale takhle. :D
před 4 roky
Další články k tématu