5. 5. 2020

Novinka pod lupou: The Secrets She Keeps (Network TEN)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Secrets She Keeps
Žánr drama, thriller
Stanice Network TEN (Austrálie)
Premiéra 22. 4. 2020
Vysílání středa, 20:45
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Michael Robotham (předloha)
Hrají Laura Carmichael, Jessica De Gouw, Michael Dorman, Ryan Corr, Michael Sheasby, Cariba Heine, Eva Greenwood

O čem to je?

Každý z nás má představu, jak by měl vypadat perfektní život. Pro Agathu ten nejlepší žije Meghan. Tyto dvě ženy z naprosto rozdílných životních cest mají jedno společné – výbušná tajemství, která můžou zničit vše, na čem jim záleží. Obě budou riskovat vše, aby ukryly pravdu. Nicméně jejich světy se střetnou během šokující události, kterou již nejde vzít zpět.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Mám ráda podobné thrillery. Na první pohled vše vypadá nenápadně a idylicky, ale když se podíváte trošku blíž, vidíte praskliny, které můžou mít tragické důsledky. Po pilotu netuším, jakým směrem se seriál bude dál ubírat, a o to je to hrůzostrašnější. Může se stát skutečně cokoliv, co by vás ani v nejhorší noční můře nenapadlo.

První díl utekl rychle a dokázal dobře představit postavy. Máme tu dvě ženy, které se nachází ve zdánlivě podobné situaci. Nic ale není takové, jak se na první pohled může zdát. Docela by mě zajímalo, jak druhá hrdinka dokáže ze své lži vybruslit, bude to rozhodně prekérní situace (že by něco podobného jako u The Stranger?).

Pilot nabízí zajímavý příběh a solidní herecké obsazení. Není ničím zvláštní ani výjimečný, nečekejte od něj nějakou extra kvalitní a intelektuální zábavu. Ale myslím si, že pokud hledáte nějaký nový kousek pro zábavné odreagování, nudit se nebudete.

  • poutavá záhada
  • zvrat v závěru
  • nic nového ani převratného
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Stalo se z toho solidní psycho, hlavně předposlední a poslední epizoda měly solidní grády....
před 3 roky
Další články k tématu