19. 8. 2020

Novinka pod lupou: Wizards: Tales of Arcadia (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Wizards: Tales of Arcadia (Kouzelníci: Příběhy z Arkádie)
Žánr animovaný, dobrodružný, fantasy
Stanice Netflix
Premiéra 7. 8. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Třetí a závěrečná část trilogie Tales of Arcadia. Trollové, mimozemšťané a čarodějové z Arkádie se střetnou v apokalyptické bitvě o nadvládu nad jejich magickým světem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Trollhunters jsem pilot viděla, 3Below už mi nějak uniklo. Každopádně po jednom několik let starém díle si z příběhu nic nepamatuju, takže jsem žádné narážky ani postavy v této novince nepochytila. Pro fanoušky půjde jistě o zábavné završení příběhu, který se zde táhne již v podstatě šestou řadu (3 pro Trollhunters, 2 pro 3Below a první pro Kouzelníky).

Za sebe si myslím, že jde o parádní seriál pro děti okolo čtyř let. Netflix to sice prezentuje od sedmi let, ale myslím, že tím zabavíte i menší prcky. Má to pěknou animaci, spoustu „woooow“ výkřiků, sympatické hodné postavy i magickou akci, která děti může nadchnout podobně jako Ledové království.

Jsem si jistá, že i dospělí si k seriálu můžou najít cestičku. Do mého vkusu seriál nespadá, ale pokud se vám líbily zmíněné předchozí seriály, tak už s jistotou můžete vědět, do čeho jdete, a zda sledování bude stát za to.

  • super zábava pro děti
  • pěkná animace
  • netrefuje se mi do žánru
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu