8. 5. 2020

Novinka pod lupou: Trying (Apple TV+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Trying
Žánr komedie
Stanice Apple TV+
Premiéra 1. 5. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Nikki a Jason si ze všeho nejvíc na světě přejí dítě. Jenže to je jediná věc, kterou mít nemůžou. Rozhodnou se proto adoptovat. Rozhodne ale adopční komise, že jsou připravení být rodiči? Mají dysfunkční přátele, šílené rodiny a chaotické životy. Čeká je dlouhá cesta.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pokud se nepletu, tohle byla první Apple komedie, kterou jsme si v NPL představili. Dramata tohoto streamera jsou podle mého gusta, ale na komedie jsem náročnější obecně, takže jsem trošku s obavami čekala, co se z toho vyklube. Nakonec musím říct, že nejsem zklamaná. Nejsem ani extra potěšená a příjemně překvapená, spíš bych Trying zařadila do takového toho průměru, který ani neurazí, ani nenadchne.

Ta půlhodina uteče relativně rychle. Na druhou stranu to dokoukáte a další den budete jen těžko vzpomínat, co se v pilotu vlastně odehrávalo. V paměti mi utkvěla scéna s házením telefonů do vody, ale jinak nic moc si nepamatuju. Seriál je spíš takovou nenáročnou oddychovkou na zkrácení dlouhé chvíle, nečekejte od něho nic extra úžasného.

Herce neznám, ale vypadají sympaticky, sluší jim to spolu, manželský pár jim bez problému věřím. Jiné postavy tu v podstatě ani nejsou, takže pokud vám od pohledu tato dvojice jde proti srsti, tak seriál raději ani nezkoušejte. Jinak celkově moc není, co dalšího o tom říct. Pro zpestření volného odpoledne super, ale hned se vykouří z hlavy.
  • sympatické postavy
  • nenáročná zábava
  • ničím nevyniká
  • rychle na to zapomenete
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Fruiko

Fruiko

Za mě osobně asi zatím nejlepší komedie roku. Je to chytrý, vtipy nejsou tisíckrát recyklovaný. Rozhodně si...
před 3 roky
Další články k tématu