21. 5. 2020

Novinka pod lupou: Devils (Sky Atlantic)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Devils
Žánr drama, thriller
Stanice Sky Atlantic
Premiéra 17. 4. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavním hrdinou je úspěšný burzovní makléř, který se zaplete do smrtícího skandálu. Nyní se musí snažit očistit své jméno, ovšem místo toho odhalí velkou mezikontinentální konspiraci, za kterou stojí mocné síly, které operují ze stínu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Líbilo se mi to. Prostředí burzy a financí mě láká a nevidí se v seriálech každý den. Spojení Britů a Italů taky funguje výborně, a navíc dává prostor pro rozvinutí slibované mezikontinentální konspirace.

Úvod hodně nadchnul, postupně tempo trošku sláblo, ale pilot si stále dokázal udržet vysokou úroveň. Konec pak opět dokázal, že nesmíme nikdy nic předpokládat, a otevřel dvířka dalšímu zajímavému vývoji.

Pilot rozplétá několik dějových linií, které se týkají práce i osobních životů hlavních hrdinů. Některé zaujmou víc, jiné (manželka) méně. Ale nic mi tady vyloženě nevadilo. Myslím si, že tento seriál bude lepší sjet maratonem, aby si dokázal udržet pozornost. Protože i když se mi líbil, tak si nemyslím, že bych si na něj třeba po roce ještě vzpomněla. Raději si ho užít naplno od začátku do konce a pak přejít k dalšímu, než týden co týden čekat na další díl (a možná i déle na další sérii, kdo ví).

  • svět financí
  • mezinárodní konspirace
  • herecké výkony
  • úvod, závěr
  • mezi úvodem a závěrem se tempo zpomalí
  • manželka
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu