22. 4. 2020

Novinka pod lupou: #blackAF (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název #blackAF
Žánr komedie
Stanice Netflix
Premiéra 16. 4. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 34 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavní hrdina je úspěšný seriálový tvůrce a scenárista, který se chová neuctivě a drze upřímně nejen k ostatním, ale i k vlastní rodině.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Začátek vypadal, že se to bude dát přežít, ale čím dál pilot postupoval, šlo to od desíti k pěti. No, buďme upřímní, spíše tak od pěti k nule.

Rychlá montáž skutečných seriálů se mi líbila. Rychlé a stručné popisky postav se mi líbily. A to je asi tak všechno. Vlastně ne, děti taky nejsou špatné. Dospělí to ale solidně pohřbívají. Když přimhouřím obě oči, matka ještě ujde. Je sice na facku, ale ujde. Otec? Sám pan velký tvůrce a scenárista? Ne, děkuji.

Black-ish je hit, má spoustu spin-offů, které jsou dokonce i víceméně povedené. Černošská komunita je z těchto seriálů odvařená, možná je to právem. Ale dělat seriál o svém hvězdném životě a rasistických názorech a přesvědčeních? To jsem vidět nepotřebovala.

Hlavní hrdina je směšná karikaturní postavička. Jeho Gucci teplákovky jsou k pláči a hlavní náplň pilotu je jeho láska k řetězu, který nosí kolem krku. A to jsem myslela, že takhle se obléká jen Jeffree Star.

Formát mockumentary je v tomto případě docela nuda. I když upřímně řečeno, ty promluvy do kamery jsou jediné snesitelné, samotný příběh tak protáčí panenky, až to bolí.

  • snesitelné děti
  • seriálová montáž
  • rychlé a stručné představování postav
  • otec rodiny a vše kolem něj
  • vtipy jsem nenašla ani s lupou
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
jesmot

jesmot

Jejda, já jsem zapomněl, že jsem nesepsal názor. Každopádně se naprosto ztotožňuji s ragelly a to...
před 4 roky
Další články k tématu