29. 2. 2020

Novinka pod lupou: Spectros (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Spectros
Žánr drama, napřirozený, horor
Stanice Netflix (Brazílie)
Premiéra 20. 2. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka teenagerů je náhodou vtažena do nadpřirozené reality, která město propojuje s událostmi z roku 1908. Musí se vypořádat se sérii zvláštních a strašidelných události, po kterých skupinka dojde k jednotnému závěru. Někdo vrací mrtvé zpět na zemi a duchové chtějí pomstu za chyby, které na ně byly v minulosti učiněny.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Začátek pilotu vypadal zajímavě, pak už to ale pro mě šlo z kopce. V podstatě je to další seriál o skupince teenagerů, tentokrát zasazen na pozadí nadpřirozena.

Neříkám, že by se to sledovalo špatně, ale žádná velká hitparáda to taky nebyla. Rozhodně mě neláká pouštět si další díl. V podstatě je to seriál, na který hned po zhlédnutí zapomenete. Nedokáže upoutat pozornost, a v podstatě se u něj ani extra nebavíte v průběhu.

Postavy jsou takové obyčejné, ničím nevyčnívají, nemáte důvod, proč byste se o ně měli zajímat. Je tu potenciál, že se příběh nakonec rozjede a všechno začne dávat smysl, zatím pilot nedokázal nalákat k tomu, abych se o hrdiny zajímala dál.

  • úvod upoutá pozornost
  • průměr ve všech ohledech
  • neutkví v paměti
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu