16. 3. 2020

Novinka pod lupou: Meet the Richardsons (Dave)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Meet the Richardsons
Žánr komedie
Stanice Dave
Premiéra 27. 2. 2020
Vysílání čtvrtek, 22:00
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Jon Richardson, Lucy Beaumont

O čem to je?

Fiktivní okno do zábavného a frustrujícího manželství komiků Jona Richardsona a Lucy Beaumont. Oba hrají přehnané verze sebe sama. Seriál ukazuje, co si o nich myslí sousedé, jaké narozeninové večírky pořádají pro svou dceru, na jaké výlety se vydávají a podobně.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tuto rodinku komediantů neznám, takže seriál z jejich života mi vůbec nic neříká. Po zhlédnutí pilotu nemám ani chuť je poznat, natož abych se dívala na další díly nebo nějakou jejich jinou práci.

Je zajímavé, že seriál provází komentář hlavní hrdinky/herečky. Tím, že je to sitcom, je to takové zajímavé ozvláštnění. Ona má navíc příjemný a uklidňující hlas, který se dobře poslouchá. Bohužel samotná příběhová část už zaostává. V podstatě ani nedokážu říct, o čem první díl byl, protože to byla slepenina různých scének, které k sobě až tak moc nepasovaly.

Ani se moc nedivím, že mi jejich vtipy nepřišly vtipné, nejsem asi zrovna cílová skupina, komiky a stand-up komiky až tak nevyhledávám. Nejsem si ale jistá, jestli by seriál bavil třeba i zaryté fanoušky této dvojky. Opravdu mi příběh nepřišel povedený. Na to, že měl jen půl hodiny, tak se neskutečně táhl a vtip abych skutečně hledala lupou. Na druhou stranu alespoň oceňuju, že se tato nová komedie obešla bez hlasitého a rušivého umělého smíchu.

  • bez studiového smíchu
  • těžko hledám vtip
  • nesympatičtí herci/hrdinové
  • vleklo se mi to
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Wolklor

Wolklor

Jsem celkem překvapen, že vidím tuhle show v Novince pod lupou. Jsem si vědom existence tohoto seriálu...
před 4 roky
Tempy

Tempy

Jona Richardsona mám v panelových show docela ráda, tak se asi ze zvědavosti mrknu. :)
před 4 roky
Další články k tématu