21. 1. 2020

Novinka pod lupou: FBI: Most Wanted (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název FBI: Most Wanted
Žánr drama, krimi
Stanice CBS
Premiéra 7. 1. 2020
Vysílání úterý, 22:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan FBI
Konkurence For Life (ABC), New Amsterdam (NBC)
Tipovačka

O čem to je?

Veteránský agent FBI Jess LaCroix dohlíží na talentovaný a dobře vycvičený tým. Společně fungují jako mobilní jednotka v utajení, která je neustále v terénu a hledá zločince na seznamu nejhledanějších kriminálníků, kteří se zoufale snaží uniknout spravedlnosti.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak nám Cole trošku zestárnul, ale to mu rozhodně neubralo na charizmatu. Měla jsem trošku obavy, co se ze seriálu vyklube. Přece jen v dnešní době je program zaplněný samými revivaly, rebooty a spin-offy, a kvantita tak nějak převyšuje kvalitu.

Nakonec to nebylo tak hrozné, jak jsem čekala. Původní FBI pilot ve mně zanechal trošku rozporuplné reakce, protože jsem měla větší očekávání. Tady jsem nic moc neočekávala. Dostala jsem průměrnou kriminálku, která sice ničím neoslní, ale také neurazí. Samozřejmě, stanice CBS má podobných seriálů v rukávu nekonečně mnoho, je úplně zbytečné vytvářet každý rok tři další, jen s novými tvářemi. Nevím, jestli tady chce těžit z FBI značky (je vůbec z čeho těžit?), ale nemyslím si, že by seriál měl slavit nějaký obrovský úspěch. Spíš bych to viděla podobně jako u CSI Cyber. Aby se neřeklo, dostane druhou řadu, ale dekádu případů nečekejte.

Každopádně jo, sledovalo se to dobře. Herecké obsazení je prozatím nevýrazné, v paměti mi kromě Juliana neutkvěl nikdo. Ale nikdo mi tam ani vyloženě nevadil. Samotný případ se snažil být drsný, až to místy bylo úsměvné. Vliv na tom má i casting hlavního záporáka, který ho v mých očích nedokázal zahrát uvěřitelně.
  • příjemně utíká
  • jako oddechovka dobré
  • ničím nevyčnívá
  • stane se jen jedním z mnoha
  • nevýrazné postavy
  • casting záporáka
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Kolombo

Kolombo

Po "pilotní epizodě" v rámci FBI, tak moje očekávání byla podstatně vyšší. Nicméně dám tomu...
před 4 roky
Další články k tématu