7. 3. 2020

Novinka pod lupou: ZeroZeroZero (Sky Atlantic)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název ZeroZeroZero
Žánr drama
Stanice Sky Atlantic
Premiéra 14. 2. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 55 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál podle stejnojmenné knihy od Roberta Saviana se odehrává v prostředí celosvětově provázaného obchodu s kokainem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po úspěchu Narcos, Queen of the South a podobných seriálů bylo jen otázkou času, než se o nějaký nový hit z prostředí překupnictví drog pokusí i Velká Británie. Za mě je však tato novinka zklamáním.

Chválím snahu o obsáhnutí globální problematiky. Drogové dealerství nekončí hranicemi státu, ale opravdu probíhá celosvětově. V tom seriál vypadá věrohodně, jelikož střídá lokace, mluví se v něm místními jazyky, takže se jich v pilotu vystřídá třeba i pět různých. Sice máte v hlavě guláš, ale k samotnému příběhu to sedí.

Jinak ale celkem nuda. Postavy mi přišly nezajímavé, bez tématu drog by neměly, co dalšího nabídnout. Nikdo mi po prvním díle neutkvěl v paměti a pilot nedokázal nalákat na další sledování. Když už bych měla chuť na podobné téma, tak si raději pustím jeden z výše zmíněných příkladů.

  • globální zpracování
  • nudný příběh i postavy
  • neutkví v paměti
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu