9. 2. 2020

Novinka pod lupou: Indebted (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Indebted
Žánr sitcom
Stanice NBC
Premiéra 6. 2. 2020
Vysílání čtvrtek, 21:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan Will & Grace
Konkurence Grey's Anatomy (ABC), Mom + Carol's Second Act (CBS), Legacies (The CW), Deputy (Fox)
Tipovačka

O čem to je?

Dave a Rebecca jsou rodiče, kteří si chtějí vynahradit všechny ty roky plné plínek a bezesných nocí. Věci však vezmou nečekané obrátky, když se na scéně objeví Davovi rodiče, kteří jsou na mizině. Dave nemá na výběr, musí otevřít dveře lidem, kteří mu dali všechno. Rodiče však neznají hranice a začínají se hromadit otázky o tom, kdo je tu vlastně nyní rodič.

Trailer

A jaký je náš ortel?

No, tak jsem tedy zvědavá, jestli i u dnešní novinky se mnou budete nesouhlasit podobně, jak tomu bylo u geniálních dětí. Tentokrát si ale osobně stoupnu na druhý konec spektra. Pilot jsem doslova protrpěla, zábavnost jsem u něj nenašla ani v náznaku.

První díl mě usvědčil v tom, že Chůva byla jehlou v kupce sena. Opravdu se nestane často, že by člověk dokázal vytvořit tak zábavný seriál, který bude bavit třicet dalších let. Chůva k pohledání mezi tu hrsku šťastných patří a já si říkala, jestli za to může seriál, nebo Fran. Už uplynulo pár let od doby, kdy jsem viděla Happily Divroced, ale při sledování Inebted jsem si na tento krátce žijící seriál vzpomněla.

Fran není génius. Je mi líto, ale není. V Chůvě byla skvělá, ale jak Happily, tak tohle dílko si ke mně cestičku nenašly. Hned na začátku, než se vůbec rodiče objevili na scéně, už mě mučil mladší manželský pár. Herectví bylo hodně špatné, a jako bonus se připočítalo k šíleně typizovaně napsaným postavám. Ten bezstarostný tatík, který se chová spíš jako přerostlé dítě, snad nesmí chybět v žádném sitcomu, alespoň mi to tak přijde.

Nejhorší na tom všem je, že herce mám jinak ráda. O Fran už jsem mluvila, Adam Pally už byl ve spoustě projektů, kde mi nevadil, Steven Weber patří k mým oblíbencům… ale všechny postavy jsou tady tak na zabití, že jsem si jejich přítomnost prostě nemohla užít. Vtipné mi to nepřišlo, ani to rychle neutíkalo. Další díl už bych si nepustila.

  • krátká stopáž
  • nesnesitelné postavy
  • bez vtipu
  • hodně rušivý studiový smích (a to ho většinou až tak nevnímám)
  • scéna s nahotou na videu
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Mě už deptá jen ten obrázek :'D.
před 4 roky
Martysek

Martysek

Neeee, vidím Fran a těším se a tohle hodnocení se mi vůbec nelíbí. Mám malou naději, Happily Divorced se mi...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno a podprůměr. Žádné extra povedené vtipy, žádné zajímavé postavy, nic nového ani neokoukaného....
před 3 roky
Další články k tématu