6. 10. 2020

Novinka pod lupou: Emily in Paris (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Emily in Paris
Žánr drama, romantický
Stanice Netflix
Premiéra 2. 10. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Emily je mladá dívka nadšená do života. Hrdinka je nadšená, když získá práci svých snů, díky které se přestěhuje z Chicaga do Paříže. Emily se vydává na nové životní dobrodružství, během kterého se musí vypořádat s novou náročnou prací, hledáním přátel v cizím městě a možná i láskou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hned od první zmínky o objednávce seriálu a jednoslovném popisu příběhu mi bylo jasné, že tohle bude něco pro mě. Na pilot jsem se nesmírně těšila a po odsledování můžu říct, že jsem se nemýlila. Celá půlhodina utekla jako voda a já jsem našla novou závislost, kterou si v budoucnu při maratonovém sledování užiju zaručeně od začátku do konce.

Emily je parádní. Lily je pro hlavní roli prostě dokonalá volba. Krásná, plná života, pozitivní energie – i když jí všechno nehraje do karet, rozhodně se tím nenechá srazit na kolena. Seriál je plný barviček, energie, krásné módy, sympatických tváří – a to vše doplňuje skvěle padnoucí hudba.

Je jasné, že u podobného typu seriálů bychom se milostného trojúhelníku dříve či později dočkali. V pilotu se zatím neutvořil, ale stačila ta jedna scéna na schodišti a asi všem je jasné, jakým směrem se tohle bude ubírat. Jaká to náhoda, že mladá hrdinka vždycky najde ve své budově nějakého strašně hodného a milého supermodela :-)

Doufám, že se mi podobně bude líbit i Younger od Stara a těším se na maraton Emily. Snad bude mít seriál úspěch a na binge si počkám alespoň další dva nebo tři roky.

  • postavy
  • prostředí
  • hudba
  • móda
  • atmosféra
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
ragelly

ragelly

Ironie, nebo fakt? :D
před 3 roky
sandokan555

sandokan555

Pre mna fakt :D
před 3 roky
Romix

Romix

Samozřejmě fakt :)
před 3 roky
Další články k tématu