2. 10. 2019

Novinka pod lupou: When Hope Calls (Hallmark)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název When Hope Calls
Žánr Drama, Romantický, Historický
Stanice Hallmark
Premiéra 30. 8. 2019
Vysílání pátek, 22:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh sester Lillian a Grace, které si společně otevřou sirotčinec v Brooklfieldu v rocoe 1916. Nachází se uprostřed tradicí farmářů a ambicí rostoucího města. Snaží se najít lásku a štěstí, zatímco se vypořádávají s dětmi ve své péči.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Přiznám se, že jsem When Calls the Heart nikdy neviděla. O seriálu jsem slyšela, vysílá se přece jen dlouho, ale nikdy jsem s ním nepřišla do kontaktu. Takže nemůžu porovnat, jak si jeho spin-off stojí, můžu pouze říct názor na něj samotný.

Přiznejme si, že tato novinka rozhodně nepatří do té revoluční kategorie seriálů, které tady ještě nebyly. Tyhle červené knihovny pro náctileté slečny a babičky v důchodu se točí od nepaměti. Vlastně bych řekla, že seriál docela dost připomíná typické jihoamerické telenovely.

Ale co si budeme povídat, můj vkus nikdy nebyl a nikdy asi nebude vytříbený. Já jsem se bavila. Ke štěstí mi stačilo, že obě hlavní hrdinky jsou sympatické a obě mají se svými potenciálními nápadníky skvělou chemii, takže se mi na to opravdu dobře koukalo. Samotný příběh byl opravdu jednoduchý, prostě takové to, že když se třikrát zapomenete koukat, vůbec o nic nepřijdete. Ale na odreagování a snění o vlastním princi na bílém koni je to ideál.
  • pohodová atmosféra
  • chemie mezi postavami
  • jednoduchý soap příběh
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Lukoil Black

Lukoil Black

Miluji, jak je ragelly fyzicky špatně z Parks and Rec, ale pak tady dá nějaké telehovnele hodnocení 70...
před 4 roky
Lucas

Lucas

To je pravda :D ale zas pak se často stává, že u toho, co se ragelly fakt nelíbí, je něco fakt dobrýho...
před 4 roky
Další články k tématu