4. 1. 2020

Novinka pod lupou: Deputy (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Deputy
Žánr drama, akční, krimi
Stanice Fox
Premiéra 2. 1. 2020
Vysílání úterý, 21:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan Outmatched
Konkurence Grey's Anatomy (ABC), Mom + Carol's Second Act (CBS), Legacies, Will and Grace + Indebted (NBC)
Tipovačka

O čem to je?

Strážník Bill Hollister není u policie zrovna populární pro své netradiční názory a zvyky. Po náhlé smrti úřadujícího šerifa nastupuje na základě zákona na jeho místo a stává se vedoucí složkou zákona v okrsku Los Angeles. Bill dostane na starost deset tisíc policistů, kteří pracují na moderním Divokém západě.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Celkem očekávané provedení policejního krimi dramatu, jaké byste čekali od Velké pětky. Seriál mi trošku připomíná Justified, především kvůli charakteru hlavního hrdiny a podobnému westernem inspirovanému stylu. Chybí mu ale hlubší zápletka a pořádní záporáci, kteří by sledování pozvedli na jiný level.

Tady to vypadá, že je hlavní hrdina ten největší dobrák. Má po boku fajn bodyguarda (tak trošku Job z Banshee), kamaráda z týmu a manželku, všichni ostatní jsou nepřátelé, kteří mu jdou po krku. Největšími hrozbami jsou ti, kteří se nachází ve vysokých a významných pozicích, těm jde o dobro obyčejných lidí nejmíň. A hrdina, který dostane k dispozici funkci a s ní i moc, se bude snažit tohle všechno zvrátit. Skoro to zní jako pohádka.

Zmíněný bodyguard, resp. bodyguardka, je bezpochyby nejlepší postavou seriálu. Má skvělé hlášky a dokáže hrdinu a jeho mnohdy nesmyslné nároky a přesvědčení dobře setřít. Rozhodně jde o postavu, která má velký potenciál a pravděpodobně se rychle stane hlavním lákadlem, proč se diváci budou týden co týden vracet k dalším dílům.

Jinak jde o běžný průměr, který alespoň v pilotu neukázal nic navíc.
  • postava bodyguardky
  • spousta akce
  • nic nového a neokoukaného
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
DenaaS

DenaaS

ubehlo rychlo. hej - bodyguar je super. herecku mam rada - the killing/ arrow / scream tu sa jej dostalo...
před 4 roky
Romix

Romix

Celý ten pilot mi přišel hrozně divný..
před 4 roky
verunkawrath

verunkawrath

Začátek vypadal dobře,ale nějak jsem to potom nemohla dokoukat :(
před 4 roky
Další články k tématu